Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att montera golvbrunn i Örebro

 

En golvbrunn är en väldigt vanlig orsak till vattenskador i badrummet. Det krävs dels en godkänd golvbrunn avsedd för antingen montering i träbjälklag eller betong, men även kunskap om hur montering av golvbrunnen skall ske.

Branschregler och instruktioner för montering av golvbrunn finns utgivna av både GVK och BKR. En grundregel för montering av golvbrunn i ett träbjälklag är att det inte får vara någon röreslse mellan själva golvskivan och golvbrunnen. Ofta använder man en monteringsplatta för att säkerställa detta. Det kan alltså löna sig att lägga ut montering av golvbrunn i badrum på ett auktoriserat våtrumsföretag, det är ganska lite pengar i relation till ett "vattenskadesäkert" badrum!

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Prickman AB

Adress: Broby 529, ÖREBRO
Telefon: 0706426820

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Svensk Kvalitetssanering AB

Adress: Oskarsvägen 38, ÖREBRO
Telefon: 019323132

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BIP Mellansverige AB

Adress: Box 1112, ÖREBRO
Telefon: 019253820

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Kakla badrum. Golvet är 8,5 kvm. Plattor 20x120 samt en dusch med 5x5 på 120x140cm (ingår i 8,5kvm) Väggar ska kaklas med 60x120 kakel.

  Örebro
 • Badrumsrenovering

  Fukt i golvbrunn i källaren där tvättstuga är. Fuktproblemet måste lösas och tanken är halvkakla och instalera dusch, handfat och hansukstork. Kanske golvvärme.

  Örebro
 • Badrumsrenovering

  Fukt i golv/golvbrunn i källare/tvättstuga. Golvbrunn och avlopp ska åtgärdas. Se hur mycket fukten har spridits och åtgärda detta.

  Örebro
 • Badrumsrenovering

  Renovering av badrum på 4 kvm. Badrummet är I originalskick från 1974. Våtrumsvägg och våtrumsmatta son behöver bytas ut.

  Örebro
 • Badrumsrenovering

  Läggning av golvmatta i badrum. Tarkett aquarell grön. Rummet är 135×198 cm utan några avvikande hörn.

  Örebro
 • Badrumsrenovering

  Renovering av lägenhet om 104kvm. Badrum:ny våtrumsmatta på vägg, ny golvmatta, målning av tak och snickerier, byte av blandare i badkar.

  Örebro
 • Badrumsrenovering

  Två st badrumsrenoveringar. Ett av badrummen kräver också en ombyggnation i form av rivning av bastu och installering av tvättmaskin/tumlare. Samt flytt av element.

  Örebro

Kommuninformation

Örebro kommun i Närke är en av de större kommunerna i Sverige med ca 132200 invånare. Terrängen är varierad med både slätter, berg, skogar, sjöar och stränder. Det finns ca 12000 företag i kommunen och service och tjänstesektorn dominerar men det är väldigt väl differentierat.