Register

GRATIS TJÄNST

Isolering i Uppsala

Det finns en mängd olika typer av isoleringar man kan göra. Några exempel är tilläggsisolering där man förbättrar isoleringen på sin bostad. Tilläggsisolering kan man göra på vind, ytterväggar, husgrund och mycket mer. En annan vanlig isolering är ljudisolering där man isolerar i ljuddämpande syfte, exempelvis mellan våningsplan. Material som används för olika isoleringsbehov är stenull, cellplast, glasull, stenull och lösull. Förr i tiden var det vanligt att isolera husen med sågspån och torv men det används inte idag.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Huurre Panel AB

Adress: Box 15005, UPPSALA
Telefon: 0187805100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarmontören i Uppland AB

Adress: Lidnersgatan 8, UPPSALA
Telefon: 018322880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Isolering

  Isolera väggar och tak på ett ca 15 kvm stort vindsrum och riva en garderobsvägg.

  Uppsala
 • Isolering

  - Tilläggsisolering av kallvind på 70-talsvilla. Uppskattningsvis 45 kvadratmeter. - Åtgärda vidslucka som läcker värme.

  Uppsala
 • Isolering

  Tilläggsisolera uteluftsventilerad kallvind på ca 50 kvadrat. Undersökning av ångspärr, vindsbjälklag och genomförningar och eventuellt ny ångspärr / tätning av genomförningar ifall nödvändigt. Ifall ångspärr är ok, tilläggsisolera på befintlig isolering upp till 50 xm.

  Uppsala
 • Isolering

  100m3 uppblåst på en 210m2 yta varm maskinhall lucka på gavel rampen 16meter ståhöjd ramp nock. det ligger en 50mm rockwool i botten luftspalt monterad o klar vid takfot

  Uppsala
 • Isolering

  Ljudisolering av sovrum Vi skall flytta in i hus byggt 2019, vi får tillgång till huset 3 mars och vill ljudisolera ett mindre sovrum (ca 2. 5x3 m) i samband med/direkt efter inflytten. Målet är ljudisolering som dämpar ljud från övriga rum i huset, både de på samma våning och de på våningen nedanför. Gissar därmed att det behövs isolering av väggar, dörr och kanske även golv.

  Uppsala
 • Anläggningsarbete

  Jämna ut och förstärka uppfart för att så småningom kunna bygga carport. ca 5x15 m Nu ligger det grus, och lera och sprängsten

  Uppsala
 • Håltagning / Borrning

  Göra en öppning i yttervägg (i bostadsrätt nedre botten) för kattlucka - inkl skapande av möjlighet att återställa utskuren del av vägg/ göra en specialmåttad isolerad väggbit. Tillstånd från min Brf finns med villkor att återställning kan ske vid flytt.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.