Register

GRATIS TJÄNST

Isolering i Jönköping

Det finns en mängd olika typer av isoleringar man kan göra. Några exempel är tilläggsisolering där man förbättrar isoleringen på sin bostad. Tilläggsisolering kan man göra på vind, ytterväggar, husgrund och mycket mer. En annan vanlig isolering är ljudisolering där man isolerar i ljuddämpande syfte, exempelvis mellan våningsplan. Material som används för olika isoleringsbehov är stenull, cellplast, glasull, stenull och lösull. Förr i tiden var det vanligt att isolera husen med sågspån och torv men det används inte idag.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Transportaktiebolaget i Jönköping

Adress: Box 3181, JÖNKÖPING
Telefon: 036351000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Citagon AB

Adress: Kabelvägen 12, JÖNKÖPING
Telefon: 036184060

Medlem av Sveriges Byggindustrier

King Concrete Sweden AB

Adress: Box 3252, JÖNKÖPING
Telefon: 036712330

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Isolering

  Isolera vind med lösull ca : 80 kvm

  Jönköping
 • Isolering

  Hej, har ett oinrett vind och ej isolerat som jag vill isolera idag och inreda. Nu önskar jag mig främst få offert på isolerings arbetet på innertak vind. det är ca 10 meter bredd och 3-4 meter upp till tak snett.

  Jönköping
 • Isolering

  Jag bor i en hyresrätt i centrala Huskvarna och jag vill jättegärna kolla på möjligheterna att isolera alltså ljudisolera min lägenhet så mycket som möjligt då den är extremt lyhörd framför allt att ljudisolera ett rum eller om det finns möjlighet att ljudisolera hela lägenheten var man har för alternativ så att man någon gång kan spela lite ljud utan att grannarna stör sig

  Jönköping
 • Isolering

  Isolering av vind med lösull Ca 80-90 m2

  Jönköping
 • Isolering

  Hej! Vi har en villa från slutet av 1960-talet med krypvind och skulle villja tilläggsisolera för att förbättra inomhusklimatet. Vore toppen om ni har möjlighet att återkomma och bolla möjliga lösningar.

  Jönköping
 • Fastighetsskötsel

  Framdragning av el och vatten för installation av tvättmaskin i hyresrätt. Behöver jordfelsbrytare och eluttag för vanlig stick-kontakt. Har monterat duschvägg.

  Jönköping
 • Isolering

  Jag har ett oisolerat garage på 65 kvadrat med förråd och skulle vilja veta vad kostnad för isolering blir. Isolering av väggar och tak då det ska vara en behaglig rumstemperatur runt 15 grader.

  Jönköping

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.