Register

GRATIS TJÄNST

Isolering i Göteborg

Det finns en mängd olika typer av isoleringar man kan göra. Några exempel är tilläggsisolering där man förbättrar isoleringen på sin bostad. Tilläggsisolering kan man göra på vind, ytterväggar, husgrund och mycket mer. En annan vanlig isolering är ljudisolering där man isolerar i ljuddämpande syfte, exempelvis mellan våningsplan. Material som används för olika isoleringsbehov är stenull, cellplast, glasull, stenull och lösull. Förr i tiden var det vanligt att isolera husen med sågspån och torv men det används inte idag.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Isolering

  Tilläggsisolera yttervägg från insidan, ca 20 m vägg med takhöjd ca 2,40. Rivning av befintlig inner vägg, gipsskiva och fuktspärr (ev ersätta viss äldre isolering vid behov) regla 45x45, tilläggsisolera, installera ny fuktspärrsfilm, osb-skiva samt gipsskiva. Avser hus byggt 1972.

  Göteborg
 • Isolering

  Tilläggsisolera vinden i radhus från 1938. Golvytan är 36m2 och ca 1. 2m hög vid nocken. Radhuset är ett mellanhus, dvs står mellan två grannar.

  Göteborg
 • Isolering

  Behöver isolera ett uteförräd (3x3x3m).

  Göteborg
 • Isolering

  Blåsa isolering i snedtak/kattvind (färdigplastat och glesat) ca 24m2 ca 30cm tjockt

  Göteborg
 • Isolering

  Blåsa isolering i snedtak (färdigplastat och glesat) ca 73m2 ca 28cm tjockt

  Göteborg
 • Isolering

  ~~ halloj. . . skiss bifogad bor i ett hus med längsgående triangelutrymmen i sidled utanför vinden (A se skiss) i taket ovan vinden finns ett triangelutrymme utan möjlighet till inspektion (B se skiss) när man tittar in i sidoutrymmena ses några placerade bitar frigolit som tydl ska föreställa isolering, som man anar är det iskallt i huset med stort värmeläckage, skulle helst vilja ta bort både A och B och istället få ett helt öppet utrymme med isolerade diagonaler ända upp till nock, vill gärna få förslag med priser så jag vet om det är görbart, besök gärna stadsbyggnadskontoret, fastighetsbeteckning gbg tolered 120:2 mvh /ralf berg

  Göteborg
 • Isolering

  Hej! Jag bor i en bostadsrätt på Masthugget, byggd på trettiotalet, och störst av ljud både över och underifrån. Byggde en extravägg för tio år sedan men tror inte dom isolerade utan lämnade den tom innanför.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.