Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att isolera med cellplast

Att isolera med cellplast är idag mycket vanligt. I samband med nybyggnation och vid grundläggning av platta på mark använder man cellplast under betongplattan för att isolera mot kyla och fukt.  Men cellplast används även för att isolera väggar och tak i hus. Cellplasten har alltså ett mycket brett användningsområde. Cellplast är ett plastmaterial som finns i både mjukt och hårt utförande, men det är den hårda cellplasten som används i samband med isolering. Bland de hårda cellplast sorterna ingår bland annat frigolit. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Isolera med cellplast - välj stad

Några utvalda företag

Comfort Isolering Lund AB

Adress: Svärmarevägen 21, Södra
Telefon: 0709589990

Sjömarkens Isolering AB

Adress: Maskingatan 3, BORÅS
Telefon: 033290080

Medlem av Sveriges Byggindustrier

WG Isolering AB

Adress: Hagvägen 17 B, ÖREBRO
Telefon: 019180880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Isolering

  Jag har köpt ett hus som förra ägare har isolerad med löss ull, jag tror att det är cellulosa men jag är osäker. Vi vill isolera om resten av huset. Vi behöver ett företag som gör dessa jobb och kan om isolering.

  Huddinge
 • Isolering

  Jag har ett hus som har varit isolerad med cellulosa och vi behöver någon som kan mer om denna isolering för vi behöver isolera resten av huset

  Huddinge
 • Isolering

  Isolering av förråd på 8 kvadratmeter. Förrådet har förberetts för isolering då luftspalt och ventilationshål är på plats för väggarna. Taket kan jag inte se är förberett för isolering.

  Malmö
 • Isolering

  Hej, Jag skriver till er på uppdrag av vår bostadsförening, Pistongen 5 som är intresserad av att utföra tilläggsisolering av fönster i vår förening. I dagsläget läcker det mellan fönsterkarmen och väggen. Vi är intresserade av att få en offert för isolering av totalt 72 fönster fördelat på alla 27 lägenheter.

  Stockholm
 • Isolering

  Hej! Vi behöver isolera vårt förråd. Ca 4-6 kvm, osäker på hur mycket.

  Kungälv
 • Isolering

  Spruta in lösullsisolering, träfiber, i yttertak. Lutning ca 24 grader på taket. 15 m x 3,2 m/ sida och ca 32 cm tjockt.

  Härjedalen
 • Isolering

  Isolera/lösull på vind ca 65kvm, plåttak, byggår 1961, på vind ligger kutterspån nu. OBS, det är på Tynningö som man når med bilfärja från Norra Lagnö som tar ca 5min, total restid från Nacka till Norra Tynningövägen 37 ca 35min

  Vaxholm

Mer information om