Register

GRATIS TJÄNST

Isolera cellplast i Jönköping

Att isolera med cellplast är idag mycket vanligt. I samband med nybyggnation och vid grundläggning av platta på mark använder man cellplast under betongplattan för att isolera mot kyla och fukt.  Men cellplast används även för att isolera väggar och tak i hus. Cellplasten har alltså ett mycket brett användningsområde. Cellplast är ett plastmaterial som finns i både mjukt och hårt utförande, men det är den hårda cellplasten som används i samband med isolering. Bland de hårda cellplast sorterna ingår bland annat frigolit. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Transportaktiebolaget i Jönköping

Adress: Box 3181, JÖNKÖPING
Telefon: 036351000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Citagon AB

Adress: Kabelvägen 12, JÖNKÖPING
Telefon: 036184060

Medlem av Sveriges Byggindustrier

King Concrete Sweden AB

Adress: Box 3252, JÖNKÖPING
Telefon: 036712330

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Isolering

  Isolera vind med lösull ca : 80 kvm

  Jönköping
 • Isolering

  Hej, har ett oinrett vind och ej isolerat som jag vill isolera idag och inreda. Nu önskar jag mig främst få offert på isolerings arbetet på innertak vind. det är ca 10 meter bredd och 3-4 meter upp till tak snett.

  Jönköping
 • Isolering

  Jag bor i en hyresrätt i centrala Huskvarna och jag vill jättegärna kolla på möjligheterna att isolera alltså ljudisolera min lägenhet så mycket som möjligt då den är extremt lyhörd framför allt att ljudisolera ett rum eller om det finns möjlighet att ljudisolera hela lägenheten var man har för alternativ så att man någon gång kan spela lite ljud utan att grannarna stör sig

  Jönköping
 • Isolering

  Isolering av vind med lösull Ca 80-90 m2

  Jönköping
 • Isolering

  Hej! Vi har en villa från slutet av 1960-talet med krypvind och skulle villja tilläggsisolera för att förbättra inomhusklimatet. Vore toppen om ni har möjlighet att återkomma och bolla möjliga lösningar.

  Jönköping
 • Fastighetsskötsel

  Framdragning av el och vatten för installation av tvättmaskin i hyresrätt. Behöver jordfelsbrytare och eluttag för vanlig stick-kontakt. Har monterat duschvägg.

  Jönköping
 • Isolering

  Jag har ett oisolerat garage på 65 kvadrat med förråd och skulle vilja veta vad kostnad för isolering blir. Isolering av väggar och tak då det ska vara en behaglig rumstemperatur runt 15 grader.

  Jönköping

Mer information om

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.