Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att isolera med cellplast i Uppsala

Att isolera med cellplast är idag mycket vanligt. I samband med nybyggnation och vid grundläggning av platta på mark använder man cellplast under betongplattan för att isolera mot kyla och fukt.  Men cellplast används även för att isolera väggar och tak i hus. Cellplasten har alltså ett mycket brett användningsområde. Cellplast är ett plastmaterial som finns i både mjukt och hårt utförande, men det är den hårda cellplasten som används i samband med isolering. Bland de hårda cellplast sorterna ingår bland annat frigolit. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Huurre Panel AB

Adress: Box 15005, UPPSALA
Telefon: 0187805100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarmontören i Uppland AB

Adress: Lidnersgatan 8, UPPSALA
Telefon: 018322880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Isolering

  100m3 uppblåst på en 210m2 yta varm maskinhall lucka på gavel rampen 16meter ståhöjd ramp nock. det ligger en 50mm rockwool i botten luftspalt monterad o klar vid takfot

  Uppsala
 • Isolering

  Ljudisolering av sovrum Vi skall flytta in i hus byggt 2019, vi får tillgång till huset 3 mars och vill ljudisolera ett mindre sovrum (ca 2. 5x3 m) i samband med/direkt efter inflytten. Målet är ljudisolering som dämpar ljud från övriga rum i huset, både de på samma våning och de på våningen nedanför. Gissar därmed att det behövs isolering av väggar, dörr och kanske även golv.

  Uppsala
 • Anläggningsarbete

  Jämna ut och förstärka uppfart för att så småningom kunna bygga carport. ca 5x15 m Nu ligger det grus, och lera och sprängsten

  Uppsala
 • Håltagning / Borrning

  Göra en öppning i yttervägg (i bostadsrätt nedre botten) för kattlucka - inkl skapande av möjlighet att återställa utskuren del av vägg/ göra en specialmåttad isolerad väggbit. Tillstånd från min Brf finns med villkor att återställning kan ske vid flytt.

  Uppsala
 • Fastighetsförvaltning

  Glasbyte på en altandörr mått 140/80

  Uppsala
 • Isolering

  Hej! Vi har i vår förening noterat att det förekommer fukt i takbjälklaget i en av vindslägenheterna i huset 13 A på Stiernhielmsgatan i Uppsala. Det är ett trähus från 1921 med tegelpannor.

  Uppsala
 • Isolering

  Lösulls isolering av vägg och tak. Cellulosaisolering eller träfiberisolering är vi intresserade av. Det är övervåning och tak som ska isoleras.

  Uppsala

Mer information om

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.