Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att isolera med cellplast i Stockholm

Att isolera med cellplast är idag mycket vanligt. I samband med nybyggnation och vid grundläggning av platta på mark använder man cellplast under betongplattan för att isolera mot kyla och fukt.  Men cellplast används även för att isolera väggar och tak i hus. Cellplasten har alltså ett mycket brett användningsområde. Cellplast är ett plastmaterial som finns i både mjukt och hårt utförande, men det är den hårda cellplasten som används i samband med isolering. Bland de hårda cellplast sorterna ingår bland annat frigolit. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Isolering

  Matos från min granne läcker in i min lgh via otätheter i golvet, ev till viss del även där väggen möter golvet. Jag har fått hjälp av en rörmokare från Comfortbutiken som hittade en otäthet och tätade med fogskum, blev betydligt bättre. Men, det fortsätter att läcka in matos och jag har nu upptäckt att det är otätt längs en halv vägg (kan känna hur det tom blåser därifrån).

  Stockholm
 • Isolering

  Hej! Vi kommer att bygga en takterrass på c:a 30 m2. Takterrassens golv kommer att fungera som ett tak över en del av huset.

  Stockholm
 • Isolering

  Jag har en etagelägenhet där övervåningen är konverterat vindsområde. Där blir väldigt kallt på vintern och en av de största källorna till drag är en tunn ståldörr som leder direkt ut till den oisolerade kalla vinden i byggnaden. Jag skulle vilja att någon kunde isolera denna dörr så jag inte bara har en tunn stålyta mellan mitt kontor och den vinterkalla vinden på andra sidan.

  Stockholm
 • Isolering

  Vi skulle vilja ljudisolera innertaket från grannens vardagsljud, prat och musik. Det gäller ett rum om ca 12 m2.

  Stockholm
 • Isolering

  Isolera ett fönster i barnrum

  Stockholm
 • Isolering

  Bor i bostadsrätt i hörnlägenhet som är helt nyrenoverad men två rum är iskalla trots högsta värme på. Väggar i hörnrum samt fönster/golv i bägge rum är kalla och jag behöver rådgivning samt ev implementering av värmeisolerande åtgärder.

  Stockholm
 • Isolering

  Isolering av en råvind (ca 50 kvm golvyta) där befintlig råspont är synlig med takstolar med ca 103cmCC. -28x70 s300 + MIN. ULL -Variabel ångbroms 45X145 -Pur isolering (150) U= 0,13

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.