Register

GRATIS TJÄNST

Isolera cellplast i Stockholm

Att isolera med cellplast är idag mycket vanligt. I samband med nybyggnation och vid grundläggning av platta på mark använder man cellplast under betongplattan för att isolera mot kyla och fukt.  Men cellplast används även för att isolera väggar och tak i hus. Cellplasten har alltså ett mycket brett användningsområde. Cellplast är ett plastmaterial som finns i både mjukt och hårt utförande, men det är den hårda cellplasten som används i samband med isolering. Bland de hårda cellplast sorterna ingår bland annat frigolit. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Isolering

  Har en vägg mot en granne som är väldigt lyhörd. Hör tydligt stomljud genom väggen, stegljud, duns, slammer osv. Undrar vad man kan göra för att få bukt med problemet?

  Stockholm
 • Isolering

  - Inomhusventilationen ses över och förbättras av fackman inom ventilation. Don monteras på frånluftskanal i kök och därefter utförs flödesmätning och injustering. - Golv/snedtaksvinkel i förråd i inredd kattvind lufttätas.

  Stockholm
 • Isolering

  Hej! Vi har köpt en lägenhet och vill ljudisolera tre sovrum gentemot övriga rum och ytor på bästa sätt. Det handlar alltså om sovrummens innerväggar och dörrar.

  Stockholm
 • Isolering

  Behöver ställa ett förråd intill ett litet attefallshus (bostadsrätt). Har sett byggsatser med olika storlekar och utföranden för förråd. Behöver dock kunna förvara typ julsaker, skor och kläder i förrådet så det behöver isoleras.

  Stockholm
 • Isolering

  Vi önskar isolera våra 2-glasfönster bättre. Vi bor i en lägenhet på 44 kvm där särskilt sovrummets fönster drar in mycket luft och gör rummet kallt.

  Stockholm
 • Isolering

  En innevägg som separerar ett rum till två i en lägenhet med bostadsrätt. Höjd ungefär 2. 5m och längd cirka 3m. Tjocklek kan vara lite olika, men isolering har vi ingen aning om.

  Stockholm
 • Isolering

  Vi är en bostadsrättsförening med en fastighet från 1885. I källarutrymmet finns det ett antal otäta genomföringar både ut och mellan utrymmen i källaren. Dessa behöver tätas.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.