Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med isolering

Det finns en mängd olika typer av isoleringar man kan göra. Några exempel är tilläggsisolering där man förbättrar isoleringen på sin bostad. Tilläggsisolering kan man göra på vind, ytterväggar, husgrund och mycket mer. En annan vanlig isolering är ljudisolering där man isolerar i ljuddämpande syfte, exempelvis mellan våningsplan. Material som används för olika isoleringsbehov är stenull, cellplast, glasull, stenull och lösull. Förr i tiden var det vanligt att isolera husen med sågspån och torv men det används inte idag.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Isolering - välj stad

Några utvalda företag

Jonsson Isolering och Tak J.I.T. AB

Adress: Hantverksvägen 3 a, TIMRÅ
Telefon: 060176730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Karlshamns Byggnadsglas, AB

Adress: Sölvesborgsvägen 29, KARLSHAMN
Telefon: 045431762
Familjeföretag som funnits i branschen sedan 1920-talet. 1965 bytte företaget namn till Karlshamns Byggnadsglas AB. Företaget jobbar främst för kommunen, men även för privatpersoner och företag. Även lagning av stenskott i och byte av vindrutor utförs.

Medlem av Glasbranschföreningen

Sjömarkens Isolering AB

Adress: Maskingatan 3, BORÅS
Telefon: 033290080

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Svenljunga Byggnadsisolering AB

Adress: Holsljunga Tommared, SVENLJUNGA
Telefon: 0325620000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Tobiason AB, Byggnadsfirma O.A.

Adress: Kvarngärdesgatan 1 B, Göteborg
Telefon: 031830645
Företaget arbetar främst med murning och putsning och arbetet innefattar både kulturvård och nyproduktion. Specialiseringen ligger på fasader. Även arbeten med tak, fönster och dörrar utförs. Företaget har funnits i nära 100 år och är beläget i stadsdelen Bö.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Isolering

  Jag har köpt ett hus som förra ägare har isolerad med löss ull, jag tror att det är cellulosa men jag är osäker. Vi vill isolera om resten av huset. Vi behöver ett företag som gör dessa jobb och kan om isolering.

  Huddinge
 • Isolering

  Jag har ett hus som har varit isolerad med cellulosa och vi behöver någon som kan mer om denna isolering för vi behöver isolera resten av huset

  Huddinge
 • Isolering

  Isolering av förråd på 8 kvadratmeter. Förrådet har förberetts för isolering då luftspalt och ventilationshål är på plats för väggarna. Taket kan jag inte se är förberett för isolering.

  Malmö
 • Isolering

  Hej, Jag skriver till er på uppdrag av vår bostadsförening, Pistongen 5 som är intresserad av att utföra tilläggsisolering av fönster i vår förening. I dagsläget läcker det mellan fönsterkarmen och väggen. Vi är intresserade av att få en offert för isolering av totalt 72 fönster fördelat på alla 27 lägenheter.

  Stockholm
 • Isolering

  Hej! Vi behöver isolera vårt förråd. Ca 4-6 kvm, osäker på hur mycket.

  Kungälv
 • Isolering

  Spruta in lösullsisolering, träfiber, i yttertak. Lutning ca 24 grader på taket. 15 m x 3,2 m/ sida och ca 32 cm tjockt.

  Härjedalen
 • Isolering

  Isolera/lösull på vind ca 65kvm, plåttak, byggår 1961, på vind ligger kutterspån nu. OBS, det är på Tynningö som man når med bilfärja från Norra Lagnö som tar ca 5min, total restid från Nacka till Norra Tynningövägen 37 ca 35min

  Vaxholm