Register

GRATIS TJÄNST

Isolering i Stockholm

Det finns en mängd olika typer av isoleringar man kan göra. Några exempel är tilläggsisolering där man förbättrar isoleringen på sin bostad. Tilläggsisolering kan man göra på vind, ytterväggar, husgrund och mycket mer. En annan vanlig isolering är ljudisolering där man isolerar i ljuddämpande syfte, exempelvis mellan våningsplan. Material som används för olika isoleringsbehov är stenull, cellplast, glasull, stenull och lösull. Förr i tiden var det vanligt att isolera husen med sågspån och torv men det används inte idag.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Isolering

  Isolering av tak/vind på ett radhus

  Stockholm
 • Isolering

  Tilläggsisolering av två gavlar,inga fönster,träpanel. Yta ca 2 x 29 m2. Villa,ett plan.

  Stockholm
 • Isolering

  Jag behöver ljudisolera en hel sida av lägenheten. Denna är uppdelad i två rum med en skiljevägg emellan. Huset är byggt 1943 och är mycket lyhört (man hör konversationer på andra sidan).

  Stockholm
 • Isolering

  We have a three floor gavel radhus in Bredäng that was built in 1969. We would like someone to come and look at our house to see how we can improve the heat insulation in it - we are open to different alternatives and would like a quote of different options to improve it.

  Stockholm
 • Isolering

  Har ett garage på ca 30 kvm som är helt oisolerat. Skulle vilja få det isolerat så att det kan hålla ca 10-15 grader under vintern med uppvärmning. Ev dra ut vattenburen värme.

  Stockholm
 • Isolering

  Isolera förråd. Idag är förrådet indelat i två rum, det ena är uppvärmt och isolerat. Jag behöver hjälp med det andra:

  Stockholm
 • Isolering

  Hej! Vi har haft en fuktskada i vårt kök (lägenhetshus från 40-50 talet), och när golvet revs upp såg vi en spännande isolering - det var en dammig blandning av något som såg ut som slagg och innehöll lätta stenliknande material, gamla spikar och liknande. Isoleringen revs endast upp så långt som fuktskadan hade trängt ut, så större delen av den gamla isoleringen ligger kvar i golvet.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.