Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med isolering i Stockholm

Det finns en mängd olika typer av isoleringar man kan göra. Några exempel är tilläggsisolering där man förbättrar isoleringen på sin bostad. Tilläggsisolering kan man göra på vind, ytterväggar, husgrund och mycket mer. En annan vanlig isolering är ljudisolering där man isolerar i ljuddämpande syfte, exempelvis mellan våningsplan. Material som används för olika isoleringsbehov är stenull, cellplast, glasull, stenull och lösull. Förr i tiden var det vanligt att isolera husen med sågspån och torv men det används inte idag.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Isolering

  Isolera förråd. Idag är förrådet indelat i två rum, det ena är uppvärmt och isolerat. Jag behöver hjälp med det andra:

  Stockholm
 • Isolering

  Hej! Vi har haft en fuktskada i vårt kök (lägenhetshus från 40-50 talet), och när golvet revs upp såg vi en spännande isolering - det var en dammig blandning av något som såg ut som slagg och innehöll lätta stenliknande material, gamla spikar och liknande. Isoleringen revs endast upp så långt som fuktskadan hade trängt ut, så större delen av den gamla isoleringen ligger kvar i golvet.

  Stockholm
 • Isolering

  Byta tättlist till ljudisolerat mott bullen.

  Stockholm
 • Isolering

  Vi har hittat lite (yta som en femkrona enligt fuktmätare ) fukt i takkupa pga av hål i plåten över. Utsidan är åtgärdad men vi behöver byta isolering och ta bort fukten på insidan.

  Stockholm
 • Isolering

  Jag skulle vilja få en offert på cellulosaisolering av en 55kvm kallvind. 30cm isolering under ca 20kvm golv. 40-45cm isolering mot takfot ca 35kvm.

  Stockholm
 • Isolering

  Matos från min granne läcker in i min lgh via otätheter i golvet, ev till viss del även där väggen möter golvet. Jag har fått hjälp av en rörmokare från Comfortbutiken som hittade en otäthet och tätade med fogskum, blev betydligt bättre. Men, det fortsätter att läcka in matos och jag har nu upptäckt att det är otätt längs en halv vägg (kan känna hur det tom blåser därifrån).

  Stockholm
 • Isolering

  Hej! Vi kommer att bygga en takterrass på c:a 30 m2. Takterrassens golv kommer att fungera som ett tak över en del av huset.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.