Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med att bygga om eller bygga till i Stockholm

Att bygga om eller bygga till hus och fastigheter är ofta ganska stora projekt som ofta kräver bygglov så se till att kolla upp allt sådant innan du handlar upp den här typen av tjänst. Ombyggnader kan omfatta väldigt många olika saker men exempel på jobb är utbyggnad av villor, bostadsanpassa vinden och taklyft. Kanske är du i behov en arkitekt innan ombyggnationen eller tillbyggnad kan starta.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Bygga om / Bygga till

  Öppna upp källare till trädgård, med dubbeldörr vid nuvarande fönster och tillkommande markarbete med stentrappa, då källaren är ca 50 cm över mark.

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  Jag kan dessvärre inte visa lägenheten eftersom jag inte köpt den ännu. Och jag kommer inte köpa den förrän jag vet hur mycket (på ett ungefär, mellan tummen och pekfingret) detta projekt kommer kosta. Jag har dock flera bilder som förhoppningsvis kan underlätta för er att lämna offert.

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  I lägenhetens sovrum finns idag ett stort sovloft och två mindre sovrum under. Jag vill riva loftet och sovrummen undertill för att på så sätt skapa ett enda stort ”normalt” sovrum. Sedan vill jag även flytta en innervägg ca 75 cm, alternativt riva den befintliga väggen och bygga upp en ny.

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  Rivning av vägg på 2mx2m mellan kök och vardagsrum (kontrollerad och godkänd för rivning av besiktningsman. Intyg finns). Rivning av garderob på 80x80 cm.

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  1. Hyllor i garderob, väggfäste och konsol finns, saknas en hylla 150X30 2. Hylla i hall, betongvägg.

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  1. Ta bort halvmeters vägg vid hallen. 2.

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  Jag har nätat in min altan pga katter och behöver nu hjälp att ta ner det, ytan är ca 4 gånger 2 meter (endast en långsida och en kortsida - resten är husvägg. Det är inget komplicerat jobb, och bör ta ca en timme. Alla trästommar är fastskruvade, så behövs endast en skruvborr.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.