Register

GRATIS TJÄNST

Ombyggnation i Stockholm

Att bygga om eller bygga till hus och fastigheter är ofta ganska stora projekt som ofta kräver bygglov så se till att kolla upp allt sådant innan du handlar upp den här typen av tjänst. Ombyggnader kan omfatta väldigt många olika saker men exempel på jobb är utbyggnad av villor, bostadsanpassa vinden och taklyft. Kanske är du i behov en arkitekt innan ombyggnationen eller tillbyggnad kan starta.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Bygga om / Bygga till

  Bygga en innervägg. från golv till tak ca 2,5 m, och ca 2,5m långt. Jag skulle gärna vilja ha inbyggda skåp på ena sidan av väggen som är mot köket.

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  Jag ska bygga altan och behöver hjälp med själva underarbetet av marken om det behövs elller gjuta de plintar som behövs för att altanen ska bli stadig sen tänkte jag försöka bygga själva altanen själv. En stor del har redan plattor och där känns det stabilt så är den marken utanför som är gräsmatta nu som jag behöver stabil grund till altanen på. Ett ställe funderar jag på att ha ett runt spabad på så småningom (ca 210 i diameter) så där behövs det vara bra underarbete för ett sånt.

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  Reparation av garderob Westa Garderob 150x58x200 cm Rasade vid monteringsförsök & behöver nu hjälp med slutmontering och reparationer. https://www. chilli. se/f%C3%B6rvaring/garderober-garderobssystem/garderob-westa-150x58x200-cm-vit-p958056-v491577?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw17qvBhBrEiwA1rU9w1L4sxBgc_0bk3Xu1kPU6zuWLOS14by-bUCJyJlq-zt38e4iKRZ8fRoCB8kQAvD_BwE

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  Ta bort en skjutdörr (ca 70-90 cm) inbyggd i väggen och istället bygga vägg. Även vända en innerdörr i lägenheten så att den öppnas utåt istället för inåt i rummet.

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  Dela av rum till 2 sovrum Tapet och måla Måla och spackla vardagsrummet Måla och spackla kök

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  Jag har köpt en 160cm säng till ett rum som är 160cm brett. Men rummet visade sig vara snett så att det längst in i rummet endast var 158cm brett. Jag undrar om ni kan hjälpa mig med att göra sängen smalare på något sätt, alltså kapa av några centimeter så att den går in i rummet.

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  Liten stockholmsdusch, ca en kvm, matta redan lagd, behöver hjälp med svetsning, tråd, fön och alla grejer finns på plats. Brådis, måste va klart denna vecka, kontant betalt,

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.