Register

GRATIS TJÄNST

Ombyggnation i Stockholm

Att bygga om eller bygga till hus och fastigheter är ofta ganska stora projekt som ofta kräver bygglov så se till att kolla upp allt sådant innan du handlar upp den här typen av tjänst. Ombyggnader kan omfatta väldigt många olika saker men exempel på jobb är utbyggnad av villor, bostadsanpassa vinden och taklyft. Kanske är du i behov en arkitekt innan ombyggnationen eller tillbyggnad kan starta.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 034 förfrågningar i Juli 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Bygga om / Bygga till

  Ombyggnad råvind till boyta, ca 40-45 kvm.

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  Renovering av hall med montering av ny ”hatthylla” skohylla, spegel, platsbyggd sittbänk montering av akustikvägg mm. Samt renovering av liten tvättstuga med målning, montering skåp & hyllor viss platsbyggnad, klädstänger mm

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  Bygga en vägg i ett sovrum, med dörr och med fönster upptill.

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  Hej, Vi skulle behöva hjälp med att skapa en innervägg för walk in closet samt så behöver vi en till el uttag för taklampa Höjden i taket är ca 285 cm och längden på väggen kommer att vara mellan 260cm. Vi kommer att har tillträde till lägenheten den 15:e augusti, därför önskas att arbetet redan påbörjas den 16:e augusti. Skulle ni vänligen skicka en offert på ett ungefär vad detta kommer att kosta?

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  Totalentreprenad i Spånga. Tillbyggnad ca 120 kvm. Bygglov godkänt, ska snart ha tekniskt samråd (planerar få startbesked i sommar).

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  Bygga en upphöjning på min inglasade balkong (platå ca 2m gånger 1. 60m) där soffa och en litet bord kan stå. Detta för att i sittande läge kunna se över balkonräcket och få utsikten.

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  Hej, Jag planerar köpa ny kyl och frys och i samband m det behöver det göras en mindre ombyggnad av platsen där den ska placeras. Jag har ett barkök och nuv. kyl och frys är placerade på golvet bredvid varandra under bardisken.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.