Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med att bygga om eller bygga till i Malmö

Att bygga om eller bygga till hus och fastigheter är ofta ganska stora projekt som ofta kräver bygglov så se till att kolla upp allt sådant innan du handlar upp den här typen av tjänst. Ombyggnader kan omfatta väldigt många olika saker men exempel på jobb är utbyggnad av villor, bostadsanpassa vinden och taklyft. Kanske är du i behov en arkitekt innan ombyggnationen eller tillbyggnad kan starta.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Bygga om / Bygga till

  Hej Vi är en brf på Ö Stallmästaregatan 9 i Malmö som vill undersöka möjligheten att omvandla vår vind till lgh. Är detta något ni kan vara behjälpliga med. Magnus

  Malmö
 • Bygga om / Bygga till

  Förlänga ett befintligt loft som går över halva huset också över en hall som är öppen upp till taknock. Detta för att kunna integrera en vind med nedfällbar trappa i andra ända av huset till loftlösningen. Enkel ritning av arkitekt finns.

  Malmö
 • Bygga om / Bygga till

  Hej. Jag vill bygga ut mitt vardagsrum. Just nu har jag ett uterum som är i direkt anslurnign till vardagsrummet och det vill jag riva för att sedan bygga ut och ta bort väggen emellan.

  Malmö
 • Bygga om / Bygga till

  Vi har ett plank/vindskydd på vår privata terass som angränsar till en allmän takterass. Vi vill förlänga planket med en bit staket och en grind för att markera vår privata del. Staketet och grinden ska vara i samma stil som planket men med luft emellan spjälorna.

  Malmö
 • Bygga om / Bygga till

  Söker en byggare på helenreprenad för vårt Skånska byggvaror modull - Skapa. Vi vill jobba med en byggare som kan lösa helheten till oss från bottenplatta, murning och stommen. Ingår i Uppdraget:

  Malmö
 • Bygga om / Bygga till

  Bygga en vägg för att dela in ett rum. Flytta dörr så varje rum får en egen ingång. Bygga trösklar och ljudisolera med fönster.

  Malmö
 • Bygga om / Bygga till

  Trägolv med parkett, reglar på betongplatta, behöver rivas ut helt pga fukt i reglarna. Skulle önska flytande självbärande golv med hård (blå ?) cellplast i 2 lager samt med vattenburen golv värme någon form av trägolv typ Tarkett. från betongplatta är det ca 18 cm till golvyta.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.