Register

GRATIS TJÄNST

Ombyggnation i Jönköping

Att bygga om eller bygga till hus och fastigheter är ofta ganska stora projekt som ofta kräver bygglov så se till att kolla upp allt sådant innan du handlar upp den här typen av tjänst. Ombyggnader kan omfatta väldigt många olika saker men exempel på jobb är utbyggnad av villor, bostadsanpassa vinden och taklyft. Kanske är du i behov en arkitekt innan ombyggnationen eller tillbyggnad kan starta.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Transportaktiebolaget i Jönköping

Adress: Box 3181, JÖNKÖPING
Telefon: 036351000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Citagon AB

Adress: Kabelvägen 12, JÖNKÖPING
Telefon: 036184060

Medlem av Sveriges Byggindustrier

King Concrete Sweden AB

Adress: Box 3252, JÖNKÖPING
Telefon: 036712330

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Bygga om / Bygga till

  Byggnation av uterum som kan användas året om. Vi vill ha en gjuta platta för att få uterummet i samma nivå som vardagsrummet. Sadeltak, golvvärme, sjuktpartier, golvvärme, braskamin och el.

  Jönköping
 • Bygga om / Bygga till

  Tillbyggnad på 10kvm där även en terass/balkong ska byggas ovanpå. Idag finns en mindre balkong som kommer förlängas och följa taket på tillbyggnaden. Vi har även planerat att bygga ett uterum samt altan men först och främst tillbyggnaden.

  Jönköping
 • Bygga om / Bygga till

  Jag vill bygga en vägg som är 130cm bred o hela vägen upp till taket. De ända kravet på väggen är att den ska klara av lite tyngd som en tv och kanske några små dekorationer.

  Jönköping
 • Bygga om / Bygga till

  Vi har tänkt att vi skulle bygga till ett rum på övervåningen och kunna använda en duschkabin jämte våran toalett

  Jönköping
 • Bygga om / Bygga till

  Jag vill bygga till mitt hus. En påbyggnad i vinkel till befintligt hus som ska innehålla 3 sovrum, en mindre toalett och eventuellt ett litet tvrum. Byggnaden ska vara ca 40-45kvm och på antingen 1 eller 1 1/2 våning beroende på designen.

  Jönköping
 • Bygga om / Bygga till

  Söker hjälp med en tillbyggnad av laminerat timmerhus (prefab) på ca 35m2 i Taberg. Leveransen troligen i maj/juni och bör få det stomrest/vädertätt så fort som möjligt. Plintgrunden kommer att vara gjort men bjälklaget skall räknas in.

  Jönköping
 • Bygga om / Bygga till

  Hej, Riva en befintlig vägg och göra en ny (göra rummet större) på den nya väggen skall det finnas typ ett fönster i ovankant mot taket, samt elkontakter behövs i det utbyggda rummet. Golv kommer även behövas fixas. /M

  Jönköping

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.