Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med att bygga om eller bygga till i Örebro

Att bygga om eller bygga till hus och fastigheter är ofta ganska stora projekt som ofta kräver bygglov så se till att kolla upp allt sådant innan du handlar upp den här typen av tjänst. Ombyggnader kan omfatta väldigt många olika saker men exempel på jobb är utbyggnad av villor, bostadsanpassa vinden och taklyft. Kanske är du i behov en arkitekt innan ombyggnationen eller tillbyggnad kan starta.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Prickman AB

Adress: Broby 529, ÖREBRO
Telefon: 0706426820

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Svensk Kvalitetssanering AB

Adress: Oskarsvägen 38, ÖREBRO
Telefon: 019323132

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BIP Mellansverige AB

Adress: Box 1112, ÖREBRO
Telefon: 019253820

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Bygga om / Bygga till

  Fristuga, som är plintstuga. skall bygg till ca 20 kvm, 9 kvm är befinnöig nuvander, så ca 11 kvm är nya, tillsamman bli det ca 20 kvm. Nya plint, stomme, regler, hammband, takstol, plåtpanna o lite mer. .

  Örebro
 • Bygga om / Bygga till

  Utbyggnad ett att plan på gaveln av en 1,5-plansvilla (byggår 1983, krypgrund), ca 25 kvm. Plåttak. Utbyggnaden består av två rum.

  Örebro
 • Bygga om / Bygga till

  Byta befintligt trallgolv på betong golv samt (i och med det) räta upp skjutdörrar som går trögt Gäller en yta på 50-70m2

  Örebro
 • Bygga om / Bygga till

  Tillbyggnad i form av extra våningsplan ca 30 kvm. Nytt våningsplan omfattar sovrum och toalett. Ny trappa till denna 3:e våning.

  Örebro
 • Bygga om / Bygga till

  Ta ut en trasig Ariterm pelletspanna sätta in bra beg Effecta pelletspanna som jag har på mitt släp vid huset är gammal ryggskadad rörmokare/bilhandlare som behöver hjälp Tack Mvh Kenny Lagerlöf.

  Örebro
 • Bygga om / Bygga till

  Jag vill bygga om mitt kök och mina två små sovrum. Ta ner vägen mellan sovrummen och göra ett större sovrum. Flytta en vägg I köket in i ett av sovrummen så köket blir större.

  Örebro
 • Bygga om / Bygga till

  Vi har ett hus från 1909 som vi vill bygga ut och om. . nytt bad och et rum till. . det är nu 3 rom och kök. . två våningar ingen källare. . ca 65 kvm. . en röd liten stuga. El bör bytas ut . . köket moderniseras. . osv. . det är ett åretrundt hus men standarden är 50 talet. . . vi vil behålla sjarmen och så mye vi kan av husets själ.

  Örebro

Kommuninformation

Örebro kommun i Närke är en av de större kommunerna i Sverige med ca 132200 invånare. Terrängen är varierad med både slätter, berg, skogar, sjöar och stränder. Det finns ca 12000 företag i kommunen och service och tjänstesektorn dominerar men det är väldigt väl differentierat.