Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med att bygga om eller bygga till i Lund

Att bygga om eller bygga till hus och fastigheter är ofta ganska stora projekt som ofta kräver bygglov så se till att kolla upp allt sådant innan du handlar upp den här typen av tjänst. Ombyggnader kan omfatta väldigt många olika saker men exempel på jobb är utbyggnad av villor, bostadsanpassa vinden och taklyft. Kanske är du i behov en arkitekt innan ombyggnationen eller tillbyggnad kan starta.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Bygga om / Bygga till

  Jag bygger om butikslokal till två lägenheter på på markplan. Fastigheten består endast av en våning. Jag behöver hjälp med ett passande ventilationssystem.

  Lund
 • Bygga om / Bygga till

  Vi har ett förråd på tomten som är ca 30 kvm , det ska göras om till gästhus. Vi ska ha badrum och bastu där och behöver därför dra in vatten och avlopp som ska kopplas på det befintliga i vårt boningshus. Gästhuset ska totalrenoveras så allt arbete som behövs ingår.

  Lund
 • Bygga om / Bygga till

  We need to install a wooden fence in our garden. About 15-20 m long and with the same pattern as the one that is already there. Also we want another fence around the 3 garbage cans in another part of the garden (about 3. 5 m long).

  Lund
 • Bygga om / Bygga till

  Bygga nytt kök m avlopp, resa några innerväggar, montera innerdörrar.

  Lund
 • Bygga om / Bygga till

  Renovera gästhuset och bygga ut det så att där kan vara toalett och vask. Är nu 10kv. Gräva ner så att elen är kopplad från huset till gästhuset.

  Lund
 • Bygga om / Bygga till

  Vi har ett 4 år gammalt Willab garden uterum (byggt av en mindre firma) som är fuktskadat. Reglarna och isoleringen i golvet behöver bytas ut.

  Lund
 • Bygga om / Bygga till

  Vi vill renovera vårt tvättrum/grovkök. Det är ca 7kvm original från 70-talet. Vi vill byta plastgolv, tapetsera om, ta bort centraldamsugaren och se över om avloppsbrunnen behöver bytas.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.