Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att bygga hus i Umeå

När man ska bygga hus är det viktigt att man uppfyller de krav som finns lagstiftade i bygglagen så nybyggnationer bör utföras av branschkunnigt folk. Att bygga hus är ett jättestort projekt så var noga med att skapa en kostnadskalkyl innan ni sätter igång. Det är väldigt mycket att tänka på och det finns många fallgropar. Byggkostnader är en av de största kostnaderna så det är viktigt att hitta seriösa entreprenadfirmor. Vanliga jobb inom nybyggnation är: bygga hus, byggnation av garage, bygga friggebod och nybyggnation av fritidshus.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Marktjänst i Västerbotten AB

Adress: Rothoffsvägen 11, UMEÅ
Telefon: 09045802

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Umeå Ställningsbyggnad AB

Adress: Industrivägen 22, UMEÅ
Telefon: 090779900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBX Entreprenad AB

Adress: Förrådsvägen 8D, UMEÅ
Telefon: 090713190

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Bygga hus

  Vi tänker bygga ett tvåvåningshus med en boyta på ca 200kvm på en 2330kvm stor tomt i Fällforsån, Umeå. Området har ca 7st tomter för småhus i nyproduktion, varav vi köpt den sista tomten som är en hörntomt med skog åt två vädersträck. Huset är ett modernt hus med inspiration av ladhus på 198,6kvm.

  Umeå
 • Bygga hus

  Vi har en tomt som ska bygga en villa.

  Umeå
 • Bygga hus

  Önskar offerter på arbetskostnad för att sätta kakel och klinker i ny byggt hus på golv i hall 6,5 m2, golv + vägg i badrum 8 m2, respektive toa/dusch 2,4 m2, golv i tvättstuga 11 m2 och golv under kamin 1,44 m2.

  Umeå
 • Bygga hus

  Vi har en tomt i Ostnäs och skulle vilja ha hjälp att sätta upp en stuga på piltar till nästa sommar. Storlek ca 40 till 60 kvm. Vi vill ha isolerat, kök utan inredning, enkelt badrum med våtmattor.

  Umeå
 • Bygga hus

  Bygga i hop ett attefallshus, utifrån en färdig "byggsats". Behöver även hjälp med rördragning samt att gjuta en platta.

  Umeå
 • Bygga hus

  Bygga en friggebod 15kvm i lösvirke, rejäl och snygg.

  Umeå
 • Bygga hus

  Byggande av ett tvåvåninghus med 4 lägenheter på Teg. Byggyta 350 kvm. Lämplig byggstart hösten 2014 med målsättning inflyttning efter 1 års byggtid.

  Umeå

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.