Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att bygga hus i Helsingborg

När man ska bygga hus är det viktigt att man uppfyller de krav som finns lagstiftade i bygglagen så nybyggnationer bör utföras av branschkunnigt folk. Att bygga hus är ett jättestort projekt så var noga med att skapa en kostnadskalkyl innan ni sätter igång. Det är väldigt mycket att tänka på och det finns många fallgropar. Byggkostnader är en av de största kostnaderna så det är viktigt att hitta seriösa entreprenadfirmor. Vanliga jobb inom nybyggnation är: bygga hus, byggnation av garage, bygga friggebod och nybyggnation av fritidshus.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

BMD-bygg

Adress: Gultarpsvägen 121, Vallåkra
Telefon: 0733-745 945
Bmd-bygg är ett litet familjeföretag med renovering och ombyggnad som specialitet. Vi lyssnar på våra kunder och kommer med bra och enkla lösningar, våra kunder ska vara nöjda!

Hbg Undertak AB

Adress: Piongatan 21, HELSINGBORG
Telefon: 0733852279

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Archdale Sweden AB

Adress: Strandbadsvägen 19A, HELSINGBORG
Telefon: 042216650

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Bygga hus

  Hej, är sugen på att planera husbygge. Vill gärna ha en offert på kostnaden av totalentreprenad. Vill veta alla tillkommande summor som kan komma t. ex.

  Helsingborg
 • Bygga hus

  Hej Jag letar efter Generalentreprenör För att bygga två hus i Helsingborg Östra Ramlösa speciella hus med med två våningar ritningarna finns startbesked finns bärga enligt överenskommelse Tel. 0739094532

  Helsingborg
 • Bygga hus

  Attefallshus. Rita, Planera, Gräva, Gjuta platta, El, Vatten, Bygga, Snickeri, Murning. Att Mäta upp, planera, rita och färdigställa ett mindre Attefallshus.

  Helsingborg
 • Bygga hus

  Behöver hjälp att bygga en isolerad friggwvod med 2 ingångar med mått ca 4ggr 5m

  Helsingborg
 • Bygga hus

  Hej, Vi är en familj som är i behov av helt renovering i vår hus. Vi bor i Luxembourg och letar efter svensk expert bygg firma som kan bygga hos oss i svenskt still. Kan ni vänligen kontakta mig om ni kan bygga i Luxembourg.

  Helsingborg
 • Bygga hus

  Behöver bygga till halvplan på två friliggande villor. Nuvarande villor är 120 kvm. Totalt ska vardera villa vara 160 kvm.

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.