Register

GRATIS TJÄNST

Bygga hus, anlita entreprenadföretag i Göteborg

När man ska bygga hus är det viktigt att man uppfyller de krav som finns lagstiftade i bygglagen så nybyggnationer bör utföras av branschkunnigt folk. Att bygga hus är ett jättestort projekt så var noga med att skapa en kostnadskalkyl innan ni sätter igång. Det är väldigt mycket att tänka på och det finns många fallgropar. Byggkostnader är en av de största kostnaderna så det är viktigt att hitta seriösa entreprenadfirmor. Vanliga jobb inom nybyggnation är: bygga hus, byggnation av garage, bygga friggebod och nybyggnation av fritidshus.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Bygga hus

  Jag vill bygga ett hus och jag vill veta vad kostar en kvadratmeter att bygga 160km och hur långtid tar att bygga . Samt vi vill veta om ni kan bygga med tegel

  Göteborg
 • Bygga hus

  Jag behöver en kontrollansvarig för ett nybyggt parhus som ska stå klart sommaren 2021. Parhuset är 136kvm.

  Göteborg
 • Bygga hus

  Bygga moduler till ett 30 kvm arkitektritat attefallshus med loft på Brännö. Entreprenör för grundläggning är vald. Kan även tänka mig nyckelfärdigt hus.

  Göteborg
 • Bygga hus

  Vi vill ha en offert på ihopmontering av attefallshus i byggsats modell Baseco Fjällnäs. I byggsatsen ingår även tilläggspaketet ”Vildmark” med golv, takpanel, väggpanel, takpaket och isolersats. Utöver detta ska det dras el från boningshuset samt monteras i spottar i taket och väggkontakter.

  Göteborg
 • Bygga hus

  Nybyggnad av flerfamiljshus. Totalentreprenad.

  Göteborg
 • Bygga hus

  Byggnadsarbeten God dag. Vi skulle vilja erbjuda er bygg- och uthyrningstjänster till byggnadsarbete. Vi har kompetenta arbetare med erfarenhet, som hade jobbat i Sverige.

  Göteborg
 • Bygga hus

  Vi ska riva en sommarstuga och bygga nytt fritidshus. Vi är intresserade av detta med massivträhus. Huset kommer vara ca 75 kvm i botten och 5 meter i nockhöjd.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.