Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att bygga hus i Göteborg

När man ska bygga hus är det viktigt att man uppfyller de krav som finns lagstiftade i bygglagen så nybyggnationer bör utföras av branschkunnigt folk. Att bygga hus är ett jättestort projekt så var noga med att skapa en kostnadskalkyl innan ni sätter igång. Det är väldigt mycket att tänka på och det finns många fallgropar. Byggkostnader är en av de största kostnaderna så det är viktigt att hitta seriösa entreprenadfirmor. Vanliga jobb inom nybyggnation är: bygga hus, byggnation av garage, bygga friggebod och nybyggnation av fritidshus.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Bygga hus

  Vi har fått bygglov för en stuga på Knarrholmen. Vi söker erfarna byggare som kan Göteborgs skärgård. Stugan är på 28kvm och alla ritningar är klara.

  Göteborg
 • Bygga hus

  Jag behöver ha ställning runt en platta på 10x20m 8m högt i 2 månader. Jag kommer få husstomme levererad och snickarna behöver stå på den i olika våningar

  Göteborg
 • Bygga hus

  Tjena! Jag undrar hur mycket det skulle kosta att anlita någon till att bygga ett attefallshus. Attefallshuset ska vara 30 m2 med loft, kök och badrum.

  Göteborg
 • Bygga hus

  Hej Har ett arkitektritat hus som jag vill bygga, behöver komma i kontakt med ett snickarlag. VVS, el, plattsättare finns redan.

  Göteborg
 • Bygga hus

  Jag vill bygga ett hus och jag vill veta vad kostar en kvadratmeter att bygga 160km och hur långtid tar att bygga . Samt vi vill veta om ni kan bygga med tegel

  Göteborg
 • Bygga hus

  Jag behöver en kontrollansvarig för ett nybyggt parhus som ska stå klart sommaren 2021. Parhuset är 136kvm.

  Göteborg
 • Bygga hus

  Bygga moduler till ett 30 kvm arkitektritat attefallshus med loft på Brännö. Entreprenör för grundläggning är vald. Kan även tänka mig nyckelfärdigt hus.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.