Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att bygga hus i Malmö

När man ska bygga hus är det viktigt att man uppfyller de krav som finns lagstiftade i bygglagen så nybyggnationer bör utföras av branschkunnigt folk. Att bygga hus är ett jättestort projekt så var noga med att skapa en kostnadskalkyl innan ni sätter igång. Det är väldigt mycket att tänka på och det finns många fallgropar. Byggkostnader är en av de största kostnaderna så det är viktigt att hitta seriösa entreprenadfirmor. Vanliga jobb inom nybyggnation är: bygga hus, byggnation av garage, bygga friggebod och nybyggnation av fritidshus.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Bygga hus

  Attefallshus på 30m2. Murbruk, bygglov finns

  Malmö
 • Bygga hus

  Attefallshus på 30 m2 i Malmö, murbruk. Bygglov finns

  Malmö
 • Bygga hus

  Bastu omklädningsrum lounge 300 ×800

  Malmö
 • Bygga hus

  Hi, we want to build a house around 300 to 350 kvm hus in Malmö and we are looking for someone who can build the house for us. We want to find a company that is reliable and can build a 1. 5 plan house. We are interested in the approx.

  Malmö
 • Bygga hus

  Hej, Mitt namn är Ghazi Ismail. Jag är en lugn och noggrann person som vill arbeta inom byggbranschen. Jag tror att jag har en bred erfarenhet och kompetens som skulle hjälpa mig i utförandet av uppgifter tilldelas ett sätt som är förenligt med de önskade resultaten av det arbete och denna erfarenhet kom från min länge arbetsperiod över 5 år i Grekland inom byggbranschen som anläggningsarbetare, så kan jag (bygga ,mura , Sten anläggning , putsa , måla , plattsättare , isolera och tätskikt ) .

  Malmö
 • Bygga hus

  Refececececece csd sdf sdfsdf sdfsdfdsf sdfsdf

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.