Register

GRATIS TJÄNST

Bygga hus, anlita entreprenadföretag

När man ska bygga hus är det viktigt att man uppfyller de krav som finns lagstiftade i bygglagen så nybyggnationer bör utföras av branschkunnigt folk. Att bygga hus är ett jättestort projekt så var noga med att skapa en kostnadskalkyl innan ni sätter igång. Det är väldigt mycket att tänka på och det finns många fallgropar. Byggkostnader är en av de största kostnaderna så det är viktigt att hitta seriösa entreprenadfirmor. Vanliga jobb inom nybyggnation är: bygga hus, byggnation av garage, bygga friggebod och nybyggnation av fritidshus.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i Maj 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Bygga hus - välj stad

Några utvalda företag

AB Lokalhusman i Örebro

Adress: Hjälmarsberg, ÖREBRO
Telefon: 019320000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Hus & Nyproduktion i Sundsvall Entreprenad AB

Adress: Kolvägen 6, SUNDSVALL
Telefon: 060120125

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Husbonden AB

Adress: c/o Revisorsknuten AB, BOX 512, 645 25 Strängnäs
Telefon: 072 0155988
Ett byggbolag som ger byggtjänster inom renovering/reperation, om- och tillbyggnad.

Markbygg i Bohuslän AB

Adress: Bultvägen 4, UDDEVALLA
Telefon: 0522637300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Bygga hus

  Vi har bygglov för ett fritidshus på en tomt i Björklunda på södra Gotland. Huset byggs i trämoduler och produceras av CA-boden. Nu söker vi efter en firma som kan montera, isolera och färdigställa huset både invändigt och utvändigt.

  Gotland
 • Bygga hus

  Jag har en tomt i Önnestad och önskar att få plattsättning, huset kommer vara 164kvm komplett platta inkl L-element golvvärme. Önskar att veta kostnad och vill ha färdig inom 3mån. Tar helst först kontakt via mail då jag jobbar mycket och har svårt att ta samtal.

  Kristianstad
 • Bygga hus

  Vi måste och behöver bygga en ny servicebyggnad till på Kolleviks Camping som är tänkt stå klar till säsongen 2024. Vi är fortfarande i planeringsstadiet, men vill redan nu höra om ni har möjlighet att ta er på sådant uppdrag. Uppdraget är på helentreprenad och då inkluderas det att riva två (2) befintliga byggnader.

  Karlshamn
 • Bygga hus

  40 kvadratmeter, fritidshus typ Attefallshus med sovloft. Huset skall byggas ihop med befintligt fritidshus. Solceller skall monteras.

  Leksand
 • Bygga hus

  Vi är i färd att bygga ett nytt hus i Västerås med egen ritning. Vi har låtit rita upp vårat hus och har fått bygglov beviljat. Vi har tomt, A-ritningar, Byggunderlag och rumsbeskrivning klart.

  Västerås
 • Bygga hus

  Utbyte av inbyggnadsugn, till en IKEA Varmluftsugn Mnr: 50411730.

  Värmdö
 • Bygga hus

  Jag ska bygga en friggebod på 15 kvm i Leca, Takstolar i trä med takpannor på taket. Behöver hjälp med alla delar av arbetet förutom EL då jag har tillgång till egen elektriker, Friggeboden ska vara med vit puts. Grunden är redan förbered med makadam etc, men plattas måste läggas / gjutas.

  Lund