Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med trädgårdsdesign i Stockholm

 

En vackrare trädgård är det många husägare som drömmer om. Men för många ovana med trädgårdsdesign stannar det också vid en dröm då de ser att slutresultatet inte stämmer överens med de initiala förhoppningarna.

Kunskap om trädgårdsdesign är nödvändigt för att få en välkomponerad trädgård. Det kan också vara bra att låta en trädgårdsdesigner se över din trädgård i den aspekten att det är bra att få ett par externa ögon som tittar på trädgården, det är lätt att låsa fast sig i tanken annars.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Trädgårdsdesign

  Gäller en innergård i en BRF i Östermalm/Strandvägen. För tillfället är innergården endast asfalterad, men vi vill ha hjälp med att skapa en lyxig och trevlig miljö med belysning, växter, bänkar etc. Avser planering och därefter utförande av själva uppdraget.

  Stockholm
 • Trädgårdsdesign

  Önskar hjälp med att planera och installera en trädgårdsdamm med evt. litet vattenfall eller en bäck. Bor i villa med uppvuxen trädgård men saknar vatten.

  Stockholm
 • Trädgårdsdesign

  Hej, Vår BRF vill renovera vår gård därför vill jag få offert på följande arbete:beskärning av 5 st. stora fågelbärsträd (ca 10-12 meter höjd) gruspåfyllning för hela gården, som är ca 27X15 meter kvadrat, jordpåfyllning i befintliga rabatter och plantering av mer växter i samma rabatter.

  Stockholm
 • Trädgårdsdesign

  Bygga en stödmur av djupare betongblock som liknar sten. Längd 13 meter, höjd ca 80 cm. Schakta bort jord, kanske 6-10 kubikmeter i en slänt.

  Stockholm
 • Trädgårdsdesign

  Steg 1:Utforma innergård, främst markbeläggning, men också en del planteringar. Steg 2.

  Stockholm
 • Trädgårdsdesign

  En villatomt på c:a 580 kvm. Huset ska draneras om, befintlig altanen måste rivas. Vi har fått råd att fix lutningen bort från huset (idag lutar marken ned mot huset) - därmed funderingar på en terrass med stödjemur.

  Stockholm
 • Trädgårdsdesign

  Renovering av en befintlig trädgård

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.