Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med trädgårdsdesign i Norrköping

 

En vackrare trädgård är det många husägare som drömmer om. Men för många ovana med trädgårdsdesign stannar det också vid en dröm då de ser att slutresultatet inte stämmer överens med de initiala förhoppningarna.

Kunskap om trädgårdsdesign är nödvändigt för att få en välkomponerad trädgård. Det kan också vara bra att låta en trädgårdsdesigner se över din trädgård i den aspekten att det är bra att få ett par externa ögon som tittar på trädgården, det är lätt att låsa fast sig i tanken annars.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Max Byggställningar

Adress: Järstad Östra Stenby, Vikbolandet
Telefon: 0705466670
Vi är ett byggställningsföretag.Har varit i branchen sedan 1988.

Susanne Dillqvist Städ AB

Adress: Butängsgatan 16, NORRKÖPING
Telefon: 0705331955

Medlem av Sveriges Byggindustrier

MR´s Städ

Adress: Väsbyvägen 2, NORRKÖPING
Telefon: 0732003867

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Trädgårdsdesign

  Vi har precis byggt ett orangeri och ska nu få till en oas runt detta, med trall, stenar, växter etc.

  Norrköping
 • Trädgårdsdesign

  Vi har en tomt vid Norrköping som vi ska bygga nytt på. Som det är nu är det mängder med stubbar, stenar och sly osv på tomten och vi vill ha hjälp med att få en snygg och lättskött trädgård. Vi har inte bestämt till oss 100% vart huset ska placeras på tomten utan det behöver vi också få hjälp med så det passar till resten av tomten.

  Norrköping
 • Trädgårdsdesign

  Har en sommarstuga mellan Norrköping och Skärblacka med en stor oplanerad tomt, 2400 kvm, som jag skulle vilja designa och iordningställa. Det är en vacker sjötomt som har stor outnyttjad potential.

  Norrköping
 • Trädgårdsdesign

  Vidare planering av trädgården. Buskar,träd,blomserplantering,odling, vilka växter som passar var. ev skapa olika "rum" i trädgården,få en trivsam miljö.

  Norrköping
 • Trädgårdsdesign

  Hej! Vi bygger ny hus och behöver hjälp med trädgårdsarbete,marksten läggning runt huset och infarten. Vi behöver hjälp med att plantera runt om huset. mvh behija nokic

  Norrköping
 • Trädgårdsdesign

  Har en trädgård med ett nybyggt hus. Viss del av trädgården är sedan tidigare anlagd, övrig del behöver vi hjälp att grovplanera. Har en del egna tankar vi vill bolla med någon kunnig.

  Norrköping
 • Trädgårdsdesign

  Skulle behöva hjälp och expertis med hur och vad som är lämpligt att odla, vill anlägga trädgårdsland, samt hjälp med att se över häckar fruktträd.

  Norrköping

Mer information om

Kommuninformation

Norrköping kommun är belägen i Östergötland och är en av Sveriges största kommuner med ca 128000 invånare. Det finns skärgård och mycket sjöar samt barrskog i området. Näringslivet är brett spektrum av branscher men den största är industrinäringen.