Register

GRATIS TJÄNST

Går en offertförfrågan

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala hantverkare som lämnar offerter. Samtliga anslutna hantverkare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Anlita trädgårdsmästare

En riktig trädgårdsmästare kan med små medel, en stor dos fantasi och känsla för form och färg samt ett lyssnande öra till husägarens behov och önskningar skapa ett riktigt paradis runt huset. Där husägaren ser svårigheter, kan trädgårdsmästaren se möjligheter. 

När anlita en trädgårdsmästare
Det kan verkligen löna sig att anlita en trädgårdsmästare i planeringen och anläggningen av en trädgård. De har kunskap om vilka växter som fungerar var och hur de kan arrangeras på ett lämpligt sätt runt varandra och hus. De är också duktiga trädgårdsarkitekter och vet hur en trädgård kan byggas upp för att möta upp husägarens egna behov. Det gäller inte bara att det ska vara snyggt i förhållande till hus och omgivning. Det ska passa husägaren i alla bemärkelser också, även när det gäller mängden skötsel husägaren är beredd att lägga ner på trädgården. 

En trädgårdsmästare kan också vara bra att ta in vid jämna och ojämna mellanrum för att utveckla trädgården, fokusera på det som verkligen fungerar och rearrangera de delar som behövs. De kan också vara behjälpliga med en storstädning i trädgården. 

Utbildning 
Trädgårdsmästarna går vanligen Naturbruksprogrammet på gymnasiet eller en ky-utbildning med inriktning trädgårdsmästare. På SLU, Lantbruksuniversitetet i Uppsala, går det sedan att utbilda sig vidare till certifierad trädgårdsmästare med inriktning på design, marknad eller odling. Var och en ger sin nisch. 

Att tänka på 
En trädgårdsmästare behöver verkligen ha sinne för färg och form och en god kunskap om vilka växter och blommor som trivs var. Det kan kännas bra att hitta en person som kan relatera till de behov och önskningar som husägaren har, så att trädgården, även om den är planerad av mästaren, känns personlig och hemtam. Be gärna om ett fast pris för planering och genomförande efter att ha visat förutsättningarna och beskrivit behoven. 

Senast inkomna jobb

 • Snickare

  Ta upp utvändig lucka till krypgrund, befintlig finns idag inomhus i golv men vi vill ha en utvändig.

  Norrköping
 • Garage

  Bygga garage på 9,88x8,88 skulle vilja ha de nyckelfärdigt invändigt kan jag göra klart själv

  Hofors
 • Vatten / Avlopp

  Fastigheten har haft vattenläcka och är inte åtgärdat, huset har stått utan vatten ca 1år. Och innan vi ska sätta på kommunalt vattnet vi behöver provtrycka vattenrören i huset för att identifiera läckage för åtgärd.

  Norrtälje
 • Köksrenovering

  Rivning av befintligt kök och montering av nytt IKEA-kök (10 kvm) samt kakelmontering (2,5 kvm), asbestsanering, golvläggning (10 kvm), el-installation, installation vitvaror, VVS-installation och målning (14 kvm). PDF-fil kan bifogas med detaljerad beskrivning om vad som behöver utföras. Mått och ritningar finns även att tillgå.

  Malmö
 • Elinstallation

  Koppla tvättmaskin till kopplingsdosa.

  Uppsala
 • Snickare

  Bygga altan, ca 120 kvm. Markarbete utförs av oss själva, stämmer av med snickare innan.

  Enköping
 • Plåtarbete / Takplåt

  Hej har satt in en dörr där jag behöver hjälp med en tröskelplåt.

  Göteborg