Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med trädgårdsdesign i Lund

 

En vackrare trädgård är det många husägare som drömmer om. Men för många ovana med trädgårdsdesign stannar det också vid en dröm då de ser att slutresultatet inte stämmer överens med de initiala förhoppningarna.

Kunskap om trädgårdsdesign är nödvändigt för att få en välkomponerad trädgård. Det kan också vara bra att låta en trädgårdsdesigner se över din trädgård i den aspekten att det är bra att få ett par externa ögon som tittar på trädgården, det är lätt att låsa fast sig i tanken annars.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Trädgårdsdesign

  Hej. Jag undrar vad d kostar att lägga sten i en rabatt på 2-3m o ta bort alla buskar där. D finns ett träd som ska stå kvar bara.

  Lund
 • Trädgårdsdesign

  Skulle vilja ha hjälp med att göra min rullstolsbundna mammas balkong sommarfin. Växter som passar, krukor, fin blomsterbänk mm. Den är inte stor ca 3 m lång o 1 m bred.

  Lund
 • Trädgårdsdesign

  Jag behöver hjälp med att designa min lilla uteplats ca 70 kvadrat meter. jag ville bygga staket, tas bort gräsmatta och lägga sten och trädäck med beysning.

  Lund
 • Trädgårdsdesign

  Vi har precis flyta in i vårt underbart nytt hus i Dörröd nära Veberöd, men det är INTE lika förtjusande att titta genom fönsterna. Tyvärr entré och trädgård är obefintliga. Vi behöver hjälp för att göra något funktionellt och vackert i alla årstiderna.

  Lund

Mer information om

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.