Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med trädgårdsdesign i Jönköping

 

En vackrare trädgård är det många husägare som drömmer om. Men för många ovana med trädgårdsdesign stannar det också vid en dröm då de ser att slutresultatet inte stämmer överens med de initiala förhoppningarna.

Kunskap om trädgårdsdesign är nödvändigt för att få en välkomponerad trädgård. Det kan också vara bra att låta en trädgårdsdesigner se över din trädgård i den aspekten att det är bra att få ett par externa ögon som tittar på trädgården, det är lätt att låsa fast sig i tanken annars.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Transportaktiebolaget i Jönköping

Adress: Box 3181, JÖNKÖPING
Telefon: 036351000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Citagon AB

Adress: Kabelvägen 12, JÖNKÖPING
Telefon: 036184060

Medlem av Sveriges Byggindustrier

King Concrete Sweden AB

Adress: Box 3252, JÖNKÖPING
Telefon: 036712330

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Trädgårdsdesign

  Längd 4000mm, bredd 3400mm, eventuellt stenmur, fontän i ena hörnet, eventuellt sportlovet i mur, ta bort gräsmatta och häck på 4000mm bred 1200 mm hög

  Jönköping
 • Trädgårdsdesign

  Vi behöver råd och tips på hur vi ska planera vår relativt tomma trädgård, ca 600 kvm. Gärna tips på vilka sorter som funkar i vår växtzon i Taberg.

  Jönköping
 • Trädgårdsdesign

  Vi har en liten trädgård med i princip bara gräsmatta. Problemet är en ganska brant del som är svår att klippa, behöver tips på vad man kan göra med den delen.

  Jönköping
 • Trädgårdsdesign

  Vi har 1300 kvm mark med ca 1000 kvm på baksidan av huset. Vi vill ha öppen altan med trappor ned då det är ca 1. 8 m höjdnivå från huset till gräset. Vi vill ha hjälp att designa resten av trädgården så vi kan få gräsyta för fotboll, plats för att spela basket och möjligtvis en bassäng.

  Jönköping
 • Trädgårdsdesign

  Hej, skulle behöva lite hjälp med att utforma tomtens framsida. Har en tomt i olika nivåer och vill gärna få till något bra. Behöver alltså hjälp med idéer på hur det skulle kunna se ut från någon som kan detta.

  Jönköping
 • Trädgårdsdesign

  Vi har en tomt om ca 1200 m2, som VII te vet vad vi kan och vill göra med. Vi behöver hjälp med förslag på hur lägga upp grönytor. Mamma i familjen tycker om blommor, grönt, frukt, bär, grönsaker, ja det mesta som växer.

  Jönköping
 • Trädgårdsdesign

  Behöver hjälp med att planera trädgård då vi just nu bygger nytt hus. Vi behöver information om vad du/ni kan hjälpa oss med gällande utformning och design samt en offert.

  Jönköping

Mer information om

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.