Register

GRATIS TJÄNST

Svetsare i Uppsala

Vid jobb som har med svetsning att göra är det viktigt att ha rätt kompetens för att kunna utföra arbetet. En svetsfog som inte är korrekt utförd kan ha bristfällig hållfasthet. Det kan därför vara värt att anlita en utbildad svetsare. 

Även jobb inom smide är ganska ovanligt att man gör själv, det kan exempelvis handla om smidesdetaljer för staket, räcken och grindar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Huurre Panel AB

Adress: Box 15005, UPPSALA
Telefon: 0187805100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarmontören i Uppland AB

Adress: Lidnersgatan 8, UPPSALA
Telefon: 018322880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Svetsning & Smide

  Vi vill ha hjälp med att göra en öppning i balkongräcket för att kunna gå ut i trädgården via balkongen. Vi bor en halvtrappa upp i ett 40-talshus. Andra i föreningen har redan gjort denna åtgärd.

  Uppsala
 • Svetsning & Smide

  Hej vi har en grinden som sönder ungefär 20 sm. Vi måste koppla av metall. Gärna om det går bra idag bättre

  Uppsala
 • Svetsning & Smide

  Vi har ett staket konstruerat av armeringsjärn. Vid grävningsarbeten var vi tvungna att skära av staketet och nu skulle vi behöva svetsa ihop det igen. Det är ett segment på cirka 5 meter som behöver sättas på plats igen.

  Uppsala
 • Svetsning & Smide

  Renovering av dubbelgrind (ca 3m) inkl borttag av färg (blästring?), fin ommålning, lagning av gångjärn då ett "hänge" har rostat sönder. Gissar att en duktig svetsare kan fixa detta ganska enkelt! Kan alternativt möjligen tänka mig nya grindar också.

  Uppsala
 • Svetsning & Smide

  Hej! Jag har ett jobb som jag vill ha utfört som kanske är för litet för er?Jag behöver ett nytt skydd för min propeller, jag vill ha ett skydd i rostfritt stål eller nån annan rimlig metall för marint bruk.

  Uppsala
 • Svetsning & Smide

  Konstruera en mellanvägg till bagageutrymmet i en kia niro pluginhybrid. Ska fungera tillsammans med lastgaller från travall. Lösning för att enkelt komma åt förvaringsutrymmet under golvet längst bak önskas också.

  Uppsala
 • Svetsning & Smide

  Har en rostfri diskbänkbit (rakt lite rundat kantslut) på 42×63 gjord av Kema som jag skulle behöva att den blir 30 *63 så att den passar en bänkstomme på 30 cm . Är det möjligt Jag kan komma in med den till verkstad. Gärna klar inom 2 veckor.

  Uppsala

Mer information om

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.