Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en svetsare i Stockholm

Vid jobb som har med svetsning att göra är det viktigt att ha rätt kompetens för att kunna utföra arbetet. En svetsfog som inte är korrekt utförd kan ha bristfällig hållfasthet. Det kan därför vara värt att anlita en utbildad svetsare. 

Även jobb inom smide är ganska ovanligt att man gör själv, det kan exempelvis handla om smidesdetaljer för staket, räcken och grindar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Svetsning & Smide

  Behöver hälp med att svetsa ett hjul som har bytits av i sin fästning till ett soffbord Borde är av type bombay från trendrum och jag tror att det är järn

  Stockholm
 • Svetsning & Smide

  Kökslucka där gångjärnets fäste gått sönder på luckan. Luckan finns ej i sortimentet längre och skulle vilja se möjlighet att laga detta.

  Stockholm
 • Svetsning & Smide

  Jag har en lampa från markslöjd i metall, skulle behöva korta ner ett metallrör som lampan hänger i eftersom lampan är för låg. Det går inte enbart att kapa röret utan röret har även ””skruvfäste” inne i röret så det ska gå att skruva på fästet.

  Stockholm
 • Svetsning & Smide

  Jag har ett soffbordsunderrede i en ram på 75x75 cm, där två av stängerna längs golvramen är kapade. Jag skulle önska hjälp att få stängerna ditsvetsade fast högre upp på ramen istället. Vad skulle detta kosta?

  Stockholm
 • Svetsning & Smide

  Hej! Vi skulle behöva hjälp med ett mindre svetsarbete. 1.

  Stockholm
 • Svetsning & Smide

  Hej, jag har köpt armeringsjärn som ska svetsas ihop till ett rutat mönster. Det är ca 50 små punkter som ska svetsas. Detta ska bli en stor ram som ska sitta på väggen.

  Stockholm
 • Svetsning & Smide

  Hej! Jag skulle vilja ha hjälp att svetsa av 4 hörnpelare i metall till önskad längd. I Stockholmsområdet kan jag komma till er adress.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.