Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en svetsare i Helsingborg

Vid jobb som har med svetsning att göra är det viktigt att ha rätt kompetens för att kunna utföra arbetet. En svetsfog som inte är korrekt utförd kan ha bristfällig hållfasthet. Det kan därför vara värt att anlita en utbildad svetsare. 

Även jobb inom smide är ganska ovanligt att man gör själv, det kan exempelvis handla om smidesdetaljer för staket, räcken och grindar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

BMD-bygg

Adress: Gultarpsvägen 121, Vallåkra
Telefon: 0733-745 945
Bmd-bygg är ett litet familjeföretag med renovering och ombyggnad som specialitet. Vi lyssnar på våra kunder och kommer med bra och enkla lösningar, våra kunder ska vara nöjda!

Hbg Undertak AB

Adress: Piongatan 21, HELSINGBORG
Telefon: 0733852279

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Archdale Sweden AB

Adress: Strandbadsvägen 19A, HELSINGBORG
Telefon: 042216650

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Svetsning & Smide

  Jag ska bygga till en balkong till min lägenhet. Det finns redan en fransk balkong så inget hål i väggen ska tas. Balkongen ska in i ett hörn och fästas i två betongväggar och en stötta ska gå ner i marken.

  Helsingborg
 • Svetsning & Smide

  Self-driven and highly motivated professional with a 12+ years’ extended experience in welding Oil & Gas industry. My Career objectives focus on application of experience to new areas of challenge, increasing exposure to technology and business practice.

  Helsingborg
 • Svetsning & Smide

  Behöver tillverka ett fotstöd till en rullstol i metallrör som dels skall krökas och dels svetsas samman så att man får en platta underst, ungefär som ett U som sedan skruvas fast i rullstolen och fungerar som ett stödplatta för fötterna.

  Helsingborg
 • Svetsning & Smide

  Lgh på 20kvm. Vill kunna gissa upp 140 säng i taket. Tänker mig en ram i rostad plåt med lättare balkar för resårmadrass att vila på.

  Helsingborg
 • Svetsning & Smide

  Litet bord med stålben (soffbord ca 1x1 meter) har gått sönder då ett av benen gått av. Behöver svetsats så att benet sitter fast igen, cirka 5 centimeter runt om benet som behöver fästas.

  Helsingborg
 • Svetsning & Smide

  Jag vill att fått ny jobb !

  Helsingborg
 • Svetsning & Smide

  Jag är mig mag svetsare med erfarenhet 15år gammel.

  Helsingborg

Mer information om

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.