Register

GRATIS TJÄNST

Svetsare i Malmö

Vid jobb som har med svetsning att göra är det viktigt att ha rätt kompetens för att kunna utföra arbetet. En svetsfog som inte är korrekt utförd kan ha bristfällig hållfasthet. Det kan därför vara värt att anlita en utbildad svetsare. 

Även jobb inom smide är ganska ovanligt att man gör själv, det kan exempelvis handla om smidesdetaljer för staket, räcken och grindar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i Maj 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Svetsning & Smide

  Hej jag behöver få hjälp med att svetsa ett hål i en förångare till ytterdelen på en Toshiba estia 11kwh luft vatten värmepump vi har kört på direktverkande el sedan i mitten av dec i väntan på en ny förångare som verkar ha försvunnit. .

  Malmö
 • Svetsning & Smide

  Taklampan (mässing) gick sönder, behöver svetsas. Arbete kan utföras på verkstad, kan ta lampan dit… man behöver inte komma till min hemadress.

  Malmö
 • Svetsning & Smide

  Skulle vilja ha en ram med en höjd 10cm, längd 160cm och bredd 40cm. Vad skulle en sådan ram kunna kosta?Med vänliga hälsningar Gabriela

  Malmö
 • Svetsning & Smide

  Hårdlöda en kopparstav som brutits av från en lampa.

  Malmö
 • Svetsning & Smide

  Vi behöver ett duschkar i rostfritt stål för vår husbil. Form av ett vanligt rätblock, dvs en ”öppen låda”, mått (ca) 100x70x10 cm i ca 3mm tjockt stål (mer detaljerade mått kommer).

  Malmö
 • Svetsning & Smide

  Svetsa i båtdrev materialet aluminium

  Malmö
 • Svetsning & Smide

  Svetsa ihop två dammdukar i skarven mot väggen till, för det lossnar, ca 10 meter. Vi har testat själv men får det ej tätt. Det är ingen plan yta.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.