Register

GRATIS TJÄNST

Prisförslag på att bygga staket i Umeå

Staket är ett trevligt sätt att markera tomtgränsen på tomten med. Det normala är ett man bygger ett ganska lågt staket (under 1 meter) om det inte ska användas som insynsskydd men då kallas det ofta plank istället. Många kommuner har också regler för hur staket får se ut i olika områden. Utöver själva monteringen av staketen behöver man gräva hål för plintar som kan vara ett ganska tidsödande arbete så därför väljer många att lägga ut detta jobbet på en firma.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Marktjänst i Västerbotten AB

Adress: Rothoffsvägen 11, UMEÅ
Telefon: 09045802

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Umeå Ställningsbyggnad AB

Adress: Industrivägen 22, UMEÅ
Telefon: 090779900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBX Entreprenad AB

Adress: Förrådsvägen 8D, UMEÅ
Telefon: 090713190

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Staket / Insynsskydd

  Trästaket ca 9,5 m långt framför bostadsrättsradhus. I utförande lika som grannens nybyggda,och i direkt förlängning mot dennes staket. Kärnvägen 21 Östra Ersboda Umeå

  Umeå
 • Staket / Insynsskydd

  Plank ca 100 meter. Behöver i första hand hjälp med att sätta ner plintar och göra stommen.

  Umeå
 • Staket / Insynsskydd

  Vi skulle vilja ha offert för ett staket/plankbygge. Det är ca 15meter det handlar om och ca 1 meter högt. Här är en bild på hur vi tänkt utseendet, dvs vitt och med horisontella mindre plankor som sitter ganska tätt (men denna modell är för hög) https://www. bauhaus. se/staket-horizont-vit-multi-jabo-70x120cm?gclid=CjwKCAjw5dnmBRACEiwAmMYGOWf6fiUrXp-CUpBwy7lcR3aoz-AAeLNScifiXLctfBMPbnU039em1RoCFUoQAvD_BwE#go-to-description

  Umeå
 • Staket / Insynsskydd

  I need to add some simple metal wire fencing at the back of the garden and at the side of the house to connect to the neighbors' fences, with a gate at the back and a gate at the side, to have a fully enclosed space for my dog and children. I'd like to do it right away!

  Umeå
 • Staket / Insynsskydd

  Hej. Min staket blivit skadat av oväder. Skulle vilja skaffa ny.

  Umeå
 • Staket / Insynsskydd

  Vi vill få hjälp med att gräva ner betongplintar som grund för ett staketbygge. Vi har beräknat att det blir 21 plintar. Marken innehåller olika material, allt från stora och små stenar, grus och jord.

  Umeå
 • Staket / Insynsskydd

  Vi vill bygga staket runt vår hörn tomt på ett radhus. Det får inte vara för lågt då vi vill kunna ha vår hund lös springandes. En grind kommer också behövas :)

  Umeå

Mer information om

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.