Register

GRATIS TJÄNST

Bygga staket och insynsskydd i Göteborg

Staket är ett trevligt sätt att markera tomtgränsen på tomten med. Det normala är ett man bygger ett ganska lågt staket (under 1 meter) om det inte ska användas som insynsskydd men då kallas det ofta plank istället. Många kommuner har också regler för hur staket får se ut i olika områden. Utöver själva monteringen av staketen behöver man gräva hål för plintar som kan vara ett ganska tidsödande arbete så därför väljer många att lägga ut detta jobbet på en firma.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     650 förfrågningar i Oktober 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Staket / Insynsskydd

  Montering av fundament och stolpar för villastängsel runt tomtgräns på 80 meter med 2 ändar, 4 hörn. Tomten är plan och staket ska installeras längs med en häck som skydd för barn och hundar. Allt material finns på plats, dvs.

  Göteborg
 • Staket / Insynsskydd

  Hej, Vi i bostadsrättsföreningen skulle vilja avskärma vår trädgård från gatan med ett insynsskydd. Hur mycket skulle det kosta att bygga och installera 180x180 (vi önskar oss samma modell som på Bygghemma, som heter Skärm plus Tokyo)?Alt endast hjälpa till med installeringen av en sådan skärm som vi köper in själva?

  Göteborg
 • Staket / Insynsskydd

  Montera staket (höjd 110 cm) ovanpå betongmur

  Göteborg
 • Staket / Insynsskydd

  Sätta upp ett staket (stålstolpar och metallnät) på en betongmur (23 m lång). Underlag:murkrönet med 25 cm breda, ca 10 cm tjocka betongplattor.

  Göteborg
 • Staket / Insynsskydd

  Behöver laga mitt staket o ev göra en öppning.

  Göteborg
 • Staket / Insynsskydd

  Behöver ett staket på framsidan av mitt hus, det borde vara ungefär 3x5x3 meter, har inte tagit mått men det är ett ungefärligt värde. Vi har för närvarande en häck där som måste tas bort. Staketet måste vara minst 1,5 meter i höjd och grindarna (behöver 2) måste troligen vara låsbara.

  Göteborg
 • Staket / Insynsskydd

  Nu har vi en ganska hög tuijahäck som börjar dö. Framför den finns en slänt, 1,65 m från tuijastammarna, som avslutas med en ca 45 cm stenstödmur. Vi vill ta bort detta och ersätta med insynsskyddande staket samt ny stödmur, möjligtvis gjuten.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.