Register

GRATIS TJÄNST

Bygga staket och insynsskydd i Jönköping

Staket är ett trevligt sätt att markera tomtgränsen på tomten med. Det normala är ett man bygger ett ganska lågt staket (under 1 meter) om det inte ska användas som insynsskydd men då kallas det ofta plank istället. Många kommuner har också regler för hur staket får se ut i olika områden. Utöver själva monteringen av staketen behöver man gräva hål för plintar som kan vara ett ganska tidsödande arbete så därför väljer många att lägga ut detta jobbet på en firma.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Transportaktiebolaget i Jönköping

Adress: Box 3181, JÖNKÖPING
Telefon: 036351000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Citagon AB

Adress: Kabelvägen 12, JÖNKÖPING
Telefon: 036184060

Medlem av Sveriges Byggindustrier

King Concrete Sweden AB

Adress: Box 3252, JÖNKÖPING
Telefon: 036712330

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Staket / Insynsskydd

  Tagit bort häck som ska ersättas med staket, cirka 30 meter. Markarbeten för jordankare/skruv (ej betonggjutning), montering staketstolpar 8-10 st, montering skruvbrädor. Ev även staketpinnar, ingen målning.

  Jönköping
 • Staket / Insynsskydd

  Vi vill bygga en mur eller sätta upp staket vid tomtgränsen ut mot Lyckhemsgatan, dels för att hindra att folk och hundar går in i vår trädgård.

  Jönköping
 • Staket / Insynsskydd

  Trädgårdstängsel passande för hund (minst 70 cm högt), ca 150-200m i kuperad och trädgårds terräng. Tre mindre grindar och möjlighet för att öppna upp för bil på ett ställe. Fler vinklar.

  Jönköping
 • Staket / Insynsskydd

  Vi behöver ha hjälp med att sätta upp ett s k Gunnebostängsel (100 CM) på en sträcka av tot ca 77 meter i Jönköping, inkluderande 2 grindar. Totalt 6 avslut (4 vid husliv, kortare sträcka, där även grindarna (ca 100 cm bredd) ska monteras, samt 1 vinkel i bef tomtgräns- Bef äldre gallerstaket ska äv tas bort.

  Jönköping
 • Staket / Insynsskydd

  Jag vill ha offert/er på följande:staket uppfört runt 1000m2, hundgård på18-20m2, koll och åtgärda plåtarbeten papptak 100m2, snickeriunderhåll 10-tal fönster, byta dåligt trägolv uterum o altan ca 20m2, dränering runtom huset som är ca 100m2 m källare, byta några ojordade uttag samt kontroll jordfelsbrytare, takutbyggnad och bättringsmålning över källartrapp utifrån, bättringsmålning träfasad o kontroll tegelfasad, badrumsrenovering ca 10 m2, installation och köp av automover till platt gräsmatta utan land men två fruktträd

  Jönköping
 • Staket / Insynsskydd

  Renovera ett trästaket som har blivit påkört av en bil. Eventuellt göra om hela staketet för att det ska se enhetligt ut. En guten järnstolpe är böjd och kanske behövs gjutas om.

  Jönköping
 • Staket / Insynsskydd

  Vi behöver hjälp med att mura upp samt sätta upp staket på ca 40m. Anledningen till varför det måste muras upp är för att trädgården är upphöjd från asfalten. Just nu har vi timmerstockar som håller upp trädgården och de har börjat ruttna.

  Jönköping

Mer information om

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.