Register

GRATIS TJÄNST

Bygga staket och insynsskydd i Malmö

Staket är ett trevligt sätt att markera tomtgränsen på tomten med. Det normala är ett man bygger ett ganska lågt staket (under 1 meter) om det inte ska användas som insynsskydd men då kallas det ofta plank istället. Många kommuner har också regler för hur staket får se ut i olika områden. Utöver själva monteringen av staketen behöver man gräva hål för plintar som kan vara ett ganska tidsödande arbete så därför väljer många att lägga ut detta jobbet på en firma.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Staket / Insynsskydd

  Bygga ett plank som är ca 5 m långt totalt. Först ca 4,1 m sedan ca 0,9 m i 90 graders vinkel in mot tomten. Två höjder, ca 2 m av planket ska vara ca 2 m högt och resten ca 1,84 m högt.

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Byggande av cirka 35 meter långt staket runt radhus. Inklusive två grindar. Bostadsrättsföreningen har regler kring hur staketet ska se ut;

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Bygge av staket. Hela är ca 40 meter, men jag vill också veta vad 10 meter kostar. . Priset behöver inkludera betongplintar, stolpar och reglar samt grind ( två grindar i oriset för 40 meter.

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  15 m långt och 1. 80 högt Svartmålat Liggande trä plank insynsskyddad Samt 1 st trädörr i planket

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Hej, jag och grannen tänkte ta reda på vad staket på 27 m med 180cm hörd och vad det skulle kosta att med 100% och 50% insynsskydd?

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Staket mot grannen. Nedgrävning av 8 betongplintar och montering av stolpar. Borttagning av gamla staket och 4 gamla betong stolpar.

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Trästaket för att avgränsa gräsmatta mot grannradhus enligt utförande från Brf. Två staket a cirka 3,8 meter som ska mäta 120 cm i överkant. Ska monteras på låga plintar (jordankare/stolpspjut får ej användas).

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.