Register

GRATIS TJÄNST

Prisförslag på att bygga staket i Malmö

Staket är ett trevligt sätt att markera tomtgränsen på tomten med. Det normala är ett man bygger ett ganska lågt staket (under 1 meter) om det inte ska användas som insynsskydd men då kallas det ofta plank istället. Många kommuner har också regler för hur staket får se ut i olika områden. Utöver själva monteringen av staketen behöver man gräva hål för plintar som kan vara ett ganska tidsödande arbete så därför väljer många att lägga ut detta jobbet på en firma.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Staket / Insynsskydd

  Det gäller ett staket mellan 2 fastigheter i Limhamn som behöver lagas. Ca 4-5 löpmeter nytt staket.

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Vi har idag ett befintligt staket som består av slanor. Vi skulle vilja ersätta det här staketet med ett nytt staket med gran slanor. Närmast biluppställningsplatsen är det cirka 120 cm (cirka 12 m långt) och runt trädgården är det cirka 170-180 cm högt (cirka 35 m långt).

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Hej, Vi önskar hjälp med att bygga staket på ca 20m, stående ribbor, en del 1. 80 högt och en del ca 1. 10 högt. Plintar finns redan i marken.

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Staketbygge (trä) på ena sidan av huset. 1,8m högt och cirka 16,5 m långt.

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Staket 180cm högt, 40meter långt. Liggande plank 120mm, 30stolpar (betongplintar). Önskar pris på arbete inkl all material.

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Vi behöver bygga ett trädstaket med grind på vårt kolonistugatomt. Det handlar om en circa 12m långt avsnitt och det finns redan beton pelare, men bara ett stängsel. Snälla använder melj som kommunikationskanal.

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Hello, We are planning to have ”staket” for 41 radhus. All the houses are newly built and the gardens do mot have amy fenves yet. We are thinking if a building company can give us a good offer for building a garden fence for all the 41 houses in the area.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.