Register

GRATIS TJÄNST

Bygga staket och insynsskydd i Malmö

Staket är ett trevligt sätt att markera tomtgränsen på tomten med. Det normala är ett man bygger ett ganska lågt staket (under 1 meter) om det inte ska användas som insynsskydd men då kallas det ofta plank istället. Många kommuner har också regler för hur staket får se ut i olika områden. Utöver själva monteringen av staketen behöver man gräva hål för plintar som kan vara ett ganska tidsödande arbete så därför väljer många att lägga ut detta jobbet på en firma.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Staket / Insynsskydd

  Hej. Jag har en gammal häck som skall tagas bort i häcken sitter ett gammalt staket med betong stolpar som också skall tagas bort. Jag vill ha ett trä staket cirka 1. 80 högt

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  18m långt staket som är 180cm högt i vertikala ribbor med 50% genomsyn. Utgå ifrån att det behöver sättas nya plintar.

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Bygga till staket på altan.

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Hej. Jag behöver hjälp med att bygga knappt 16 m staket/plank i tomtgränsen. 120 cm högt och en spaljé ovanpå på ytterligare 60-80 cm, med liggande ribbor.

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Trädgårdsgrind i järn, ca 1 m bred, med rosenbåge, där båda gångjärnen har brutits av, troligen pga rost. Vi behöver nu hjälp med antingen att laga grinden eller riva den gamla och montera en ny grind (inte nödvändigtvis en rosenbåge).

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Vi bor i radhus. Staketet måste rivas ner, och snickra ihop nytt. Och vi tänkte, medans vi är på gång, ta bort gräsmattan och ha altan istället.

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Byte av gammalt brädstaket till nytt med stäende insynsskyddat impregnerade bräder. 7 stolpar l=2m c/c 2 m på befintlig plint. Total l=12m 1. 9m brädlängd. Plåtskydd i överkant

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.