Register

GRATIS TJÄNST

Prisförslag på att bygga staket i Malmö

Staket är ett trevligt sätt att markera tomtgränsen på tomten med. Det normala är ett man bygger ett ganska lågt staket (under 1 meter) om det inte ska användas som insynsskydd men då kallas det ofta plank istället. Många kommuner har också regler för hur staket får se ut i olika områden. Utöver själva monteringen av staketen behöver man gräva hål för plintar som kan vara ett ganska tidsödande arbete så därför väljer många att lägga ut detta jobbet på en firma.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Staket / Insynsskydd

  Ca 80 m metall staket 160 cm höjd. Installeras längs häck/trottoar. 4 grindar samt en bredare grind för inkörsel av fordon.

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Riva befintligt plank och bortforsling av detta. Planket är intill rabatt och klängväxter samt ett litet träd så alla växter behöver klippas ner och bortforsling av detta som trädgårdsavfall. Planket står på plintar som ska vara kvar.

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Vi har en avelbokshäck som är 32 meter lång. Vi vill ta ner den och sätta upp plintar som passar 9 tum stockar, samt stockarna mellan.

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Trästaket mellan två tomter ca 8 m långt och 1. 8 m högt. Viss nivåskillnad mellan tomterna. Kostnad fördelas mellan de två tomtägarna.

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Byta ut staketnät och taggtråd runt företag. Ca 50 meter lång sträcka. 2 meter högt nät och 3 rader taggtråd.

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Vi vill hägna in vår fastighet längs med två gator och granntomt/parkeringsplats. Ca 130 meter staket/plank med 2x ingång samt grindport för parkering med kod- och/eller tagsystem. Vi har redan ett träplank på ca 40 meter som troligtvis ska ersättas samt en metallgrind på ca 5 m som ska ersättas.

  Malmö
 • Staket / Insynsskydd

  Plank mellan grannar radhus . 1,80 cm högt

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.