Register

GRATIS TJÄNST

Få rivningshjälp i Stockholm

Rivningsarbeten kan vara allt från rivning av icke bärande gipsväggar till rivning av hela byggnader. Oavsett vilket rivningsarbete man ska göra är det viktigt ha kompetenta företag som utför det då det kan krävas kunskap inom avfallshantering och konstruktion vad det gäller bärande balkar och liknande. Det kan vara ett riskfyllt arbete där det krävs bra förberedelse och utrustning. Vanliga rivningsjobb är rivning av innerväggar, ytterväggar och byggnader. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     650 förfrågningar i November 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Rivning

  Hej! Jag vill riva en bärande vägg i min bostadsrätt. Jag behöver alltså en byggkonstruktör som hjälper mig koll och ritning.

  Stockholm
 • Rivning

  Hej, Riva två väggar Två enligt utlåtande från konstruktör icke bärande vägar ska rivas i en två rums lägenhet i Stockholm. Den ena väggen som ska rivas är 4 meter lång och 2,7 meter hög. Den andra väggen som ska rivas är 1,9 meter lång och 2,7 meter hög.

  Stockholm
 • Rivning

  Ta bort innertak med spotlights och återställa eldragning till orginaltak. ca 50kvm.

  Stockholm
 • Rivning

  Riva innervägg (ej bärande) om 22 cm + forsla bort materialet från rivningen. Väggen är 530 CM lång och 325 cm hög.

  Stockholm
 • Rivning

  VÄNLIGEN MAILA, RING EJ Jag skulle vilja dela av mitt kök till ett extra litet rum för kontor/förvaring. Vill därför höra om ni har rekommendationer på byggare i Stockholm som kan riva vägg och bygga upp två nya?Det finns el i befintliga väggar och kommer behövas el i kommande väggar.

  Stockholm
 • Rivning

  Hej, Vi ska riva en vägg (2m lång, 10cm bred, 2,7m hög) och en liten del av en vägg intill en garderob. Vi söker en proffsig byggare som är försäkrad och som kan hjälpa till med tak och golv efter rivningen. Vi tar just nu fram olika offerter och söker start är omgående.

  Stockholm
 • Rivning

  Jag har ett kontors rum i gamla stan, i det rummet så har man byggt upp en vägg för ett tag sedan i mitten för att göra det till två mindre kontor, samt två glaspartier långsides med glasdörrar. Själva vägen som separerar rummen är kanske 4 meter gånger 3. 5 m i takhöjd. och glas partiet är cirka 5 meter långt.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.