Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med rivning i Stockholm

Rivningsarbeten kan vara allt från rivning av icke bärande gipsväggar till rivning av hela byggnader. Oavsett vilket rivningsarbete man ska göra är det viktigt ha kompetenta företag som utför det då det kan krävas kunskap inom avfallshantering och konstruktion vad det gäller bärande balkar och liknande. Det kan vara ett riskfyllt arbete där det krävs bra förberedelse och utrustning. Vanliga rivningsjobb är rivning av innerväggar, ytterväggar och byggnader. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Rivning

  Riva litet kök i lägenhet samt bredspackla vägg 2 meter bred och 2,8 meter höjd, 1,5 trappa med hiss. Köket består av 2x60 breda ikea bänkstommar, 2 stycken vägghängda ikea skåp som innefattar spotlights samt integrerad kyl/frys.

  Stockholm
 • Rivning

  Rivning av sängloft. I princip 2 halvväggar samt lite till som behöver rivas så snabbt som möjligt, senast innan 9/11. Jag har försökt ta ner det själv men det har inte gått så bra.

  Stockholm
 • Rivning

  Hej! Jag skulle vilja få en offert från er för att riva några väggar (ca 6m totalt) och ett nedsänkt innertak (ca 45 kvm) samt tapetborttagning för de väggar som är kvar (ca 38 m) i en lägenhet på 73 kvm i Södermalm. Också bortforsling av rivmaterialet.

  Stockholm
 • Rivning

  Behöver riva innerväggar och blåsa ut ett kök i en lägenhet för att förbereda för renovering. Inga väggar är bärande. Följande ska rivas:

  Stockholm
 • Rivning

  Jag önskar offert på rivning av kakel i kök, samt återställa väggens ytskikt. Väggens bredd med kakel är ca 3000 mm, höjd 500 mm. Bakom kakel är väggen i betong.

  Stockholm
 • Rivning

  Hej, Jag vill riva en vägg i kök mor rum ca 3. 20,ej bärande, men spara en del pga gasledning (ska kopplas ur) bygga igen ett dörrhål/skapa en vägg ca 1m samt ta bort klinker på golv i kök ca 8 kvm. Jag vill även återställa tak och vägg efter rivning.

  Stockholm
 • Rivning

  Rivning av och bortforsling av vägg mellan sovrum och garderob. Mått 260x245 Ej betong / sten. (obs, El finns i vägg. )

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.