Register

GRATIS TJÄNST

Få rivningshjälp i Stockholm

Rivningsarbeten kan vara allt från rivning av icke bärande gipsväggar till rivning av hela byggnader. Oavsett vilket rivningsarbete man ska göra är det viktigt ha kompetenta företag som utför det då det kan krävas kunskap inom avfallshantering och konstruktion vad det gäller bärande balkar och liknande. Det kan vara ett riskfyllt arbete där det krävs bra förberedelse och utrustning. Vanliga rivningsjobb är rivning av innerväggar, ytterväggar och byggnader. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Rivning

  Hej! Vi vill ta ut ett innertak i vår hall (sänkt tak) och dessutom 5 inbyggda garderober med tillhörande inbyggnad. Ev ytterligare arbete är att spackla och måla taket när arbetet är klart.

  Stockholm
 • Rivning

  Hej, Jag bor i en lägenhet på 39kvm på Södermalm och skulle vilja få hjälp med rivning av två väggar. Den ena är ca 2. 2m lång (icke-bärande) och den andra är mellan två garderober och ca 0. 5m (icke-bärande). Huset är från 1920-talet och jag tror att det är lätt-tegel i väggarna (takhöjd 2. 7m).

  Stockholm
 • Rivning

  Flytta köket och renovering

  Stockholm
 • Rivning

  Vägg mellan kök och vardagsrum vid en yttervägg. Önskad yta att riva, Höjd 2,55 meter Bred 2 meter Puts och betong, väggen är ca +10cm tjock

  Stockholm
 • Rivning

  Hej! Vi har flyttat in i en lägenhet och skulle vilja riva ner en gipsvägg med elledningar (väggen har två eluttag). Väggen är 1500mm bred och 2400mm hög.

  Stockholm
 • Rivning

  1) Rivning av innervägg i inre hall för avlägsnande av befintlig förvaring - runt 2500bx2700h. 2) Genomföra ett uttag i vägg mellan kök och intilliggande rum om 1300 mm bredd och 2300 mm höjd för att montera ett skafferi och en kylfrys i uttaget. 3) Höja dörröppning till tak i dörr mellan en serveringsgång och kök, utan avlägsnande av befintlig vägg.

  Stockholm
 • Rivning

  Vi har nyligen köpt en lägenhet som är en två men de har delat sovrummet i två delar med en gipsvägg. Vi vill riva ner väggen så det blir som originalet. Väggen är ca 2,5x4,5m.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.