Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med rivning i Stockholm

Rivningsarbeten kan vara allt från rivning av icke bärande gipsväggar till rivning av hela byggnader. Oavsett vilket rivningsarbete man ska göra är det viktigt ha kompetenta företag som utför det då det kan krävas kunskap inom avfallshantering och konstruktion vad det gäller bärande balkar och liknande. Det kan vara ett riskfyllt arbete där det krävs bra förberedelse och utrustning. Vanliga rivningsjobb är rivning av innerväggar, ytterväggar och byggnader. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Rivning

  Hej, Vi har planer på att fylla ut ett hål i en bärande vägg och öppna ett dörrhål på ett annat ställe. Kan ni hjälpa oss med det?Vad behöver vi för att kunna göra ändringen?

  Stockholm
 • Rivning

  Jag önskar få en icke bärande innevägg riven och bortforslad. Innerväggen är i gips med språkregler eller träreglar. Uppsatt 2017 av tidigare boende.

  Stockholm
 • Rivning

  Rivning av en icke-bärande innervägg. 4m lång, normal takhöjd. Ingen el eller annat i väggen.

  Stockholm
 • Rivning

  Hej! Jag skulle behöva hjälp med rivning av inglasningen på min balkong. Inglasningen består av glas partier och metall listor.

  Stockholm
 • Rivning

  Hej. Vi flyttar in i ett radhus på Margretelundsvägen 137 i bromma i sommar (ritningarna på Sthlm stads e-tjänster ligger på Margretelundsvägen 127). Husen är byggda 2013-2014 så det verkar finnas bra ritningar.

  Stockholm
 • Rivning

  Vill vill riva en vägg/öppna upp mellan kök och vardagsrum. Öppningen ska vara cirka 3 meter bred. Rent konkret behöver vi hjälp med:

  Stockholm
 • Rivning

  Mitt namn är Karin och jag har nyligen köpt en lägenhet på 36,5 kvm i Gröndal med inflytt den 12:e april. Jag skulle vilja riva ner en del av en vägg och har fått utlåtande av en Byggingenjör om att avväxling kan göras:Avväxling av 5190 mm vägg från yttervägg fram till inre primärt bärande kan göras.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.