Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med rivning i Stockholm

Rivningsarbeten kan vara allt från rivning av icke bärande gipsväggar till rivning av hela byggnader. Oavsett vilket rivningsarbete man ska göra är det viktigt ha kompetenta företag som utför det då det kan krävas kunskap inom avfallshantering och konstruktion vad det gäller bärande balkar och liknande. Det kan vara ett riskfyllt arbete där det krävs bra förberedelse och utrustning. Vanliga rivningsjobb är rivning av innerväggar, ytterväggar och byggnader. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Rivning

  Rivning av innervägg, cirka 6 kvm.

  Stockholm
 • Rivning

  Jag skulle behöva hjälp så snart som möjligt med rivning av denna vägg se bifogade filer. 1, Första jobbet skulle vara att riva väggen på bilden, lämna 60 cm på vardera sida. snygga till väggens kanter, tak och golv ev göra brandsäker spackel upptill om balken syns enligt byggnadskonstruktörens beskriving, samt dra om ström som tidigare varit i väggen.

  Stockholm
 • Rivning

  Hej, Vi vill riva i en bärande vägg och fylla igen en öppning som finns där nu. Vi har konstruktörsritningar gjorda av Stockholms Ingenjörs och Arkitektbyrå som vi kan skicka.

  Stockholm
 • Rivning

  Hej! Vi har två gamla inbyggda garderober med foder i en hall rum i vår lägenhet. de ska rivas så att ''hallen'' blir ett litet rum istället.

  Stockholm
 • Rivning

  Hej, Vi har två små väggar som vi skulle vilja riva (garderob). Är 99% säker på att det inte är bärande väggar, men önskar expertis från en hantverkare innan rivning. Har ni kompetenser för att hjälpa med detta?

  Stockholm
 • Rivning

  Behöver hjälp med att riva en privisorisk vägg som sattes upp för ca 3 år sen. Vägg3n avdelar ett rum och är ca 2×3 m stor.

  Stockholm
 • Rivning

  Hej, Jag ska riva en vägg som är ca 2,7hög och 2,50 bred. Den är EJ bärande. Behöver både hantverkare för rivning samt elektriker för:

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.