Register

GRATIS TJÄNST

Få rivningshjälp i Örebro

Rivningsarbeten kan vara allt från rivning av icke bärande gipsväggar till rivning av hela byggnader. Oavsett vilket rivningsarbete man ska göra är det viktigt ha kompetenta företag som utför det då det kan krävas kunskap inom avfallshantering och konstruktion vad det gäller bärande balkar och liknande. Det kan vara ett riskfyllt arbete där det krävs bra förberedelse och utrustning. Vanliga rivningsjobb är rivning av innerväggar, ytterväggar och byggnader. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Prickman AB

Adress: Broby 529, ÖREBRO
Telefon: 0706426820

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Svensk Kvalitetssanering AB

Adress: Oskarsvägen 38, ÖREBRO
Telefon: 019323132

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BIP Mellansverige AB

Adress: Box 1112, ÖREBRO
Telefon: 019253820

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Rivning

  Jag vill göra en öppning på ca 2 m längd i murad icke bärande vägg utan el eller vatten Samtidigt delvis riva bort inbyggda skåp. Eventuellt ngt mer fråga om tacket i en etta nära resecentrum i Örebro .

  Örebro
 • Rivning

  Vi vill riva större delen av väggen mellan kök och vardagsrum. Väggen är 4 meter lång, 2,5 meter hög och ca 10 cm bred, men vi vill spara ca 30-40 cm av väggen i varje hörn, för att behålla/flytta eluttag och lampkontakt.

  Örebro
 • Rivning

  Riva en vägg ca. 2 meter lång. 2,5meter hög i lägenhet.

  Örebro
 • Rivning

  Jag vill riva ned två hyllor/skafferier med stomme runt om som är tillbyggda vid en vägg i köket. De är totalt en längd på 162 cm och en höjd på 240 cm.

  Örebro
 • Rivning

  Jag skulle vilja ha en ungefärlig uppskattning vad det skulle kunna kosta att få hjälp med att riva ett hus. Prisuppskattningen ska omfatta rivning av hela byggnaden och platta som huset står på samt omhändertagande av material. Gäller ett enplanshus om ca 105 kvm, inkl.

  Örebro
 • Rivning

  Hej! Önskar offert på att riva ett hus från 1909, 100kvm, torpargrund, 2 våningar, takhöjd 2,20 m. Huset ligger på en liten gård.

  Örebro
 • Rivning

  Hej! Undrar hur muckat det skulle kosta att riva en innevägg, ca 4m2 stor. Tror den är av trä/gips.

  Örebro

Mer information om

Kommuninformation

Örebro kommun i Närke är en av de större kommunerna i Sverige med ca 132200 invånare. Terrängen är varierad med både slätter, berg, skogar, sjöar och stränder. Det finns ca 12000 företag i kommunen och service och tjänstesektorn dominerar men det är väldigt väl differentierat.