Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med rivning i Lund

Rivningsarbeten kan vara allt från rivning av icke bärande gipsväggar till rivning av hela byggnader. Oavsett vilket rivningsarbete man ska göra är det viktigt ha kompetenta företag som utför det då det kan krävas kunskap inom avfallshantering och konstruktion vad det gäller bärande balkar och liknande. Det kan vara ett riskfyllt arbete där det krävs bra förberedelse och utrustning. Vanliga rivningsjobb är rivning av innerväggar, ytterväggar och byggnader. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Rivning

  Riva del av innervägg i köket (till en nisch) där ett kylskåp ska placeras. Riva befintlig köksskåp och montera ett nytt högskåp.

  Lund
 • Rivning

  Riva ut träinredning på balkong. Balkongens inredning är platsbyggd med träplankor. Ca 4 1/5 meter lång balkong.

  Lund
 • Rivning

  Rivning av en innervägg ca 4m i bredd. Lägga nytt golv (nu heltäckningsmatta) till laminat eller parkett, ca 30 kvm totalt.

  Lund
 • Rivning

  Behöver hjälp med att riva och forsla bort ett betongvalv, tak & väggar skall rivas (tjocklek 50cm). valvet finns på markplan, finns möjlighet att ställa container precis utanför. max budget 85. 000kr inkl moms

  Lund
 • Rivning

  Att riva befintlig kök i lägenhet

  Lund
 • Rivning

  Har en vägg på ca 2meter i bredd som vi vill se om den är bärande, och om den inte är det så vill vi ta ner halva, så det blir en "halvvägg"

  Lund
 • Rivning

  Vi har köpt ett hus från 1969 och håller på att göra om trädgården. Vi behöver hjälp att komma vidare för är två entretrappor (betong med stwnbeläggning) som ska bort och ett betonggolv från den gamla boden som ska bort.

  Lund

Mer information om

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.