Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med rivning i Malmö

Rivningsarbeten kan vara allt från rivning av icke bärande gipsväggar till rivning av hela byggnader. Oavsett vilket rivningsarbete man ska göra är det viktigt ha kompetenta företag som utför det då det kan krävas kunskap inom avfallshantering och konstruktion vad det gäller bärande balkar och liknande. Det kan vara ett riskfyllt arbete där det krävs bra förberedelse och utrustning. Vanliga rivningsjobb är rivning av innerväggar, ytterväggar och byggnader. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Rivning

  Jag vill ta ner två väggar i min lägenhet, dessa är icke-bärande. Innan jag gör det vill jag veta om det är riskfritt att ta ner väggarna. Finns det risk att huset satt sig med åren och att väggarna kan ha fått en bärande funktion med tiden?

  Malmö
 • Rivning

  Rivning av en vägg mellan kök och vardagsrum (ej bärande) samt köket och en skafferi. Vill även ta bort golvet i hela lägenheten (40kvm). Eventuellt uppdrag att lägga nytt golv samt bygga/montera det nya köket.

  Malmö
 • Rivning

  Betongblock i ett köksskåp från gammalt sopnedkast som nu då är igenmurat diagonalt. Vi ska renovera och vill sätta vår kyl där, därför behöver själva utrymmet vara 90 grader istället. Så den befintliga betongen behöver tas bort och sedan (antagligen) muras om.

  Malmö
 • Rivning

  Hej, Jag önskar offert enligt nedan:Typ av rivning:- Privatperson - Bostadsrätt, 57 kvm - 3e vån - Ingen hiss - Sekelskifteshus med 6 bostadsrätter Lägenheten ska totalrenoveras och därmed totalblåsas.

  Malmö
 • Rivning

  Riva 15 m träräcke och forsla bort materialet. Justera nivån på det kvarvarande trä däcket.

  Malmö
 • Rivning

  Bärande vägg (regelvägg) mellan kök och vardagsrum i lägenhet ska rivas och avväxlas med HEA-balk på VKR-profiler. Avväxlingen är ca 3,5 meter. K-ritning samt startbesked finns.

  Malmö
 • Rivning

  Ta bort klinker, bila upp betongplatta ca 5cm tjock, oarmerad och gräva ur ca 15cm i källarrum. 22m2

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.