Register

GRATIS TJÄNST

Få rivningshjälp i Malmö

Rivningsarbeten kan vara allt från rivning av icke bärande gipsväggar till rivning av hela byggnader. Oavsett vilket rivningsarbete man ska göra är det viktigt ha kompetenta företag som utför det då det kan krävas kunskap inom avfallshantering och konstruktion vad det gäller bärande balkar och liknande. Det kan vara ett riskfyllt arbete där det krävs bra förberedelse och utrustning. Vanliga rivningsjobb är rivning av innerväggar, ytterväggar och byggnader. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Rivning

  Rivning av vägg mellan kök och vardagsrum och ersätta med en avväxlingsbalk

  Malmö
 • Rivning

  Ladda upp bilderHar ett rum i källaren 4,5x4,5m som är inrett som gillestuga. Vill riva ut allt organiskt material, utom ev. träpanel i taket.

  Malmö
 • Rivning

  Jag skulle behöva ta bort ett tak till ett trädgårdsförråd i metall.

  Malmö
 • Rivning

  Jag önskar offert på att ta bort tjocka kakelplattor och lägga nytt parkett golv i Köket + hallen. Kök och hall är cirka 15 kvm

  Malmö
 • Rivning

  Vi har en bod vid vår kolonistuga på jägershill i Malmö. Den är ca 12 kvm, fallfärdig. Vi behöver hjälp med att riva den och bortforsling av resterna.

  Malmö
 • Rivning

  Hej! Rivning av en vägg mellan kök och hall som är inte bärande 319 cm* 247 cm. Rivning av en vägg som är i mitten av köket och är inte bärande 214 cm* 247 cm.

  Malmö
 • Rivning

  Jag önskar öppna upp mellan vardagsrum och kök. Det är ingen bärande vägg och det ska rivas ända upp till taket. Det är inte hela väggen som ska rivas utan den ska rivas ca 2m.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.