Register

GRATIS TJÄNST

Få rivningshjälp i Göteborg

Rivningsarbeten kan vara allt från rivning av icke bärande gipsväggar till rivning av hela byggnader. Oavsett vilket rivningsarbete man ska göra är det viktigt ha kompetenta företag som utför det då det kan krävas kunskap inom avfallshantering och konstruktion vad det gäller bärande balkar och liknande. Det kan vara ett riskfyllt arbete där det krävs bra förberedelse och utrustning. Vanliga rivningsjobb är rivning av innerväggar, ytterväggar och byggnader. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Rivning

  Vill riva en betongvägg mellan hall och kök i en byggnad från 1940. Vet ej om den är bärande. Sammanlagt är det runt 3 meter vägg som ska ner om det går.

  Göteborg
 • Rivning

  Vill ta ner en del av en bärande vägg, 3x3 m, där väggen behöver avväxlas

  Göteborg
 • Rivning

  Jag vill riva delar av en bärande vägg, 3x3 m yta, där väggen behöver avväxlas.

  Göteborg
 • Rivning

  Behöver riva ut en platsbyggd garderob. Därefter behöves en matta lags där garderob sitter just nu samt målning av betong väggen och tak.

  Göteborg
 • Rivning

  Vi behöver hjälp med att 1. räkna på och skicka in papper för att sedan vid startbesked få hjälp att 2. riva en bärande vägg och ersätta med stålbalk för att öppna upp mellan hall/kök i ett hus från 1950 i västra Göteborg.

  Göteborg
 • Rivning

  Hej mitt namn är Abdalle Ahmed Bashane är 23 år,just nu jobbar jag deltid som rivningsarbetare. men vill gärna arbeta lite mera timmar ,några av mina vänner vänner arbetar för er och undrar om ni har något som jag kan vara tillhjälplig med ,mina jobb har varit varierande som McDonalds men dom sista åren har varit inom riv och saneringsarbeten,ser fram emot och höra i från er med vänliga hälsningar abdalle,för frågor o kontakt är mitt telefonummer är0765575053. Mvh

  Göteborg
 • Rivning

  Rivning av innervägg i tegel (ej bärande) byggt 1945. Väggen är ca 2,70 m hög och ca 2m lång och står på betongbjälklag. Ingen el indragen väggen.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.