Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med rivning i Göteborg

Rivningsarbeten kan vara allt från rivning av icke bärande gipsväggar till rivning av hela byggnader. Oavsett vilket rivningsarbete man ska göra är det viktigt ha kompetenta företag som utför det då det kan krävas kunskap inom avfallshantering och konstruktion vad det gäller bärande balkar och liknande. Det kan vara ett riskfyllt arbete där det krävs bra förberedelse och utrustning. Vanliga rivningsjobb är rivning av innerväggar, ytterväggar och byggnader. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Rivning

  Rivning av innervägg i tegel (ej bärande) byggt 1945. Väggen är ca 2,70 m hög och ca 2m lång och står på betongbjälklag. Ingen el indragen väggen.

  Göteborg
 • Rivning

  Rivning av gipsvägg mellan sovrum och vardagsrum, tot längd ca 2-3 m och normal höjd 2. 4 m.

  Göteborg
 • Rivning

  Vill ha hjälp att riva en icke bärande innervägg som delar av kök och vardagsrum. Väggutredning är gjord. Väggen är 145cm lång och 245cm hög.

  Göteborg
 • Rivning

  Vi vill riva en bärande vägg mellan köket och vardagsrummet och behöver hjälp att riva väggen och sedan sätta dit en järnbalk i taket som ersätter väggen.

  Göteborg
 • Rivning

  Rivning av liten tunn, icke bärande, vägg mellan kök och hall. Längd 180cm höjd 250cm. Plus en liten bit ( 90x40cm) ovanför dörröppningen.

  Göteborg
 • Rivning

  Jag kolla upp om en vägg i min källare är bärande eller om den går att riva. Det är en vägg på ca 4-5m skulle jag tro + en vägg med dörröppning på ca 1m. Något lägre takhöjd än standard.

  Göteborg
 • Rivning

  Hej, Behöver hjälp med rivning av vägg. Cirka 2,5 meter, hela väggen är 5 meter. Det är en tunn innervägg som inte är bärande men det är el på den.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.