Register

GRATIS TJÄNST

Få rivningshjälp i Göteborg

Rivningsarbeten kan vara allt från rivning av icke bärande gipsväggar till rivning av hela byggnader. Oavsett vilket rivningsarbete man ska göra är det viktigt ha kompetenta företag som utför det då det kan krävas kunskap inom avfallshantering och konstruktion vad det gäller bärande balkar och liknande. Det kan vara ett riskfyllt arbete där det krävs bra förberedelse och utrustning. Vanliga rivningsjobb är rivning av innerväggar, ytterväggar och byggnader. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Rivning

  Vi vill gärna riva av en vägg mellan vardagsrummet och ett sovrum men vi är osäkra om det funkar därmed behöver vi hjälp.

  Göteborg
 • Rivning

  Jag har ett gammalt spabad som jag skulle vilja ha hjälp att skrota. Badet är ganska stort, (exteriören är i trä) och är beläget på andra våningen i vår villa, och behöver sågas upp i mindre delar för att det ska gå att få ut det, och frakta bort det.

  Göteborg
 • Rivning

  Jag ska renovera köket och behöver ta ner en del av väggen mellan mitt kök och min matplats. Det är ca 3 meter av väggen som behöver tas ner. Väggen är gjord av någon form av sten, jag tror det är tegel med puts på.

  Göteborg
 • Rivning

  Riva en bärande vägg med avväxling. Väggen är ca 6 m lång, 3 m hög och 45 cm bred. Väggen är gjord av betong och tegel.

  Göteborg
 • Rivning

  Har en inbyggd bokhylla som ska tas bort och även delar av inbyggda hyllor i sovrummet. ett golv som måste fogas, slippas, olja också. Tapet av tyg som måste ångas bort.

  Göteborg
 • Rivning

  Behöver ta ner två väggar på ca 2,5 meter (ungefär) bredd. Bör ej vara bärande (dock ej säker så måste undersökas). Skall sedan även sätta upp ny vägg ungefär 2,5 meter bred.

  Göteborg
 • Rivning

  Vill riva en betongvägg mellan hall och kök i en byggnad från 1940. Vet ej om den är bärande. Sammanlagt är det runt 3 meter vägg som ska ner om det går.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.