Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med att bygga badrumet i Stockholm

Att renovera badrum är ofta ett ganska omfattande projekt som kräver god planering och kompetenta hantverkare. Badrummet är en av de viktigare rummen för folk och i genomsnitt investerar man cirka 40-100.000 kr i renovering av sitt badrum. När man ska renovera sitt badrum är det väldigt vikigt att man följer de rådande branschreglerna för våtrum. Ett dåligt utfört tätskikt kan få katastrofala följder i ett badrum så se till att hantverkaren du anlitar har erfoderliga certifieringar för arbete i våtrum.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Jag har en toalett på 130 * 140 cm där jag vill ha hjälp med att lägga klinker. Det ligger klinker där NU, så de måste bort. Det kan jag göra.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hjälp med en sprucken klinker platta i vår delikatess på ICA västermalmsgallerian

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Kakling i kök. Underskåp, bänkskiva och väggskåp sitter. Det är en målad putsad vägg där det finns lite gropar efter det gamla köket och det gamla kaklet.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Vi skulle vilja ha hjälp att sätta upp en badrumsskåp med slät spegel i badrummet samt ta ner den redan befintliga. Ingår även en skåp/vägglampa till den som ska installeras (Enhet + Östanå från IKEA).

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Enklare arbete för plattsättare:flytta badrumskrok (4-krokslist limmad på kakel), sätta upp hylla i dusch (på kakelvägg, gärna limma).

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Badrum:Längd:1,85 m, Bredd:

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Vi söker ngn som använder sig av tekniken att lägga klinker eller microbetong på en befintlig plastmatta! Vi vill fräscha upp ett badrum utan att göra om det totalt och plastmattan är problemet. Vi vill även slipa trägolv och måla väggar/tak i en 1:a på 29 kvm!

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.