Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med att bygga badrumet i Stockholm

Att renovera badrum är ofta ett ganska omfattande projekt som kräver god planering och kompetenta hantverkare. Badrummet är en av de viktigare rummen för folk och i genomsnitt investerar man cirka 40-100.000 kr i renovering av sitt badrum. När man ska renovera sitt badrum är det väldigt vikigt att man följer de rådande branschreglerna för våtrum. Ett dåligt utfört tätskikt kan få katastrofala följder i ett badrum så se till att hantverkaren du anlitar har erfoderliga certifieringar för arbete i våtrum.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Hej, Vi ska totalrenovera badrummet i vår nya lägenhet på Kungstensgatan i Stockholm. Våning 4, hiss finns. I nuläget är det ungefär 2 x 1,8 meter, men vi vill flytta en vägg och göra det ungefär en meter större på ena ledden, så att det blir ungefär 6 kvm.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Var tvungna att ta bort inbyggnaden för vårt badkar och vill återställa det. En badkarsfront ska byggas upp och kaklas. Dessutom ska små kanter runt badkaret kaklas.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej, vill byta badkar från en bubbelbadkar till en enkel. Vill ha offert på arbetet med byte och koppling av nya badkaret plus passande blandare. Mvh Tina Nafezi

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Kakla in ett badkar. Vi har kakel + badkar men behöver hjälp med skiva, inkakling och att ansluta bottenventilen till avloppet.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Jag är inte säker på om jag har valt rätt kategori (badrumsrenovering), men badrummet i min lägenhet verkar ha problem med 1. Ventilationen (det verkar som att under en renovering innan jag köpte lägenheten så har taket sänkts och täppt för ventilationen- byggfel- vilket måste åtgärdas) , 2. Det är ett element i duschen som heller inte bör sitta där från första början, och efter många år av duschande så har detta sjävklart påverkar elementets skick.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Kakla in ett badkar endast

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Nedmonterande och botfoslande av existerande duschkabin (fristående) och montering av duschhörn med blandare och duschset. Eventuellt extraarbete i form av nedmontering och bortforslande av spegelskåp samt montering av nytt skåp. Om detta arbete ska utföras beror på extra kostnader och arbete involverat då det kräver elinstallation (badrummets enda belysning i skåpet samt en kontakt)

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.