Register

GRATIS TJÄNST

Bygga badrum i Stockholm

Att renovera badrum är ofta ett ganska omfattande projekt som kräver god planering och kompetenta hantverkare. Badrummet är en av de viktigare rummen för folk och i genomsnitt investerar man cirka 40-100.000 kr i renovering av sitt badrum. När man ska renovera sitt badrum är det väldigt vikigt att man följer de rådande branschreglerna för våtrum. Ett dåligt utfört tätskikt kan få katastrofala följder i ett badrum så se till att hantverkaren du anlitar har erfoderliga certifieringar för arbete i våtrum.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i Oktober 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Hjälp att sätta upp duschhörn Hafa Iglo pro round 700x700 i ett kaklat badrum. Borra hål i kakel och vägg, täta med silikon och skruvas fast.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Vi har ett litet dusch/wc rum på strax under 2 kvm golvyta som vi vill renovera, vi har idag sjösten på golv och och kakel på vägg från golv till tak, takhöjd 2,28 Vi har påbörjat rivning av golv så ca 70% är utrivet ( sjösten på spånskiva ), vi har rivit ca 40% av vägg( gipsskiva ). Kakel på vägg består av dubbel gipsskiva och yttre skiva med kakel är lättriven. Vi önskar offert på resten av rivning, montering av ny gips, uppbyggnad av golv, vvs installation för duschblandare/wc/komod, utbyte av befintliga avloppsrör, montering golvvärme, nytt tätskikt, utbyte av befintliga belysningspottar i befintligt undertak av gips, Montering av standardkakel och klinkers.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Söker offert på ett litet badrum om ca 2,5 kvm?Det gäller byte av tätskikt och sättning av kakel/klinker. Dusch, blandare, handfat, kommod ska vara kvar på befintliga platser

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Lägga 30*30klinker på ca 2 kvm i källarvåning entréhall samt i ett långsmalt rum på ca 3 kvm, med hål för handfat och toalett samt golvbrunn. Golvet är redan flytspacklat så det är endast plattsättningen som kvarstår.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Jag har ett badrum, golvet är ca 7 kvm och skall ha klinkers. Tre väggar ca 9 kvm skall ha kakel. Väggarna är klara för fix och kakel och det behövs ingen förarbetet likaså golvet är klart med flyt spackel.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej! Jag behöver hjälp med att byta en toalett och en blandare i ett WC-rum. Endast arbetet, toalett och blandare är redan införskaffade.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Kakling av del av kök ovanför diskbänk mm, ytan är ca 255 x 56 cm + 60x15 cm + del av köksö 116x11 + 59x11 Kakelplattor som är 40x25 cm (dessa har vi redan) Eventuellt ta bort befintligt kakel, alternativt kakla ovanpå befintligt kakel

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.