Register

GRATIS TJÄNST

Bygga badrum i Stockholm

Att renovera badrum är ofta ett ganska omfattande projekt som kräver god planering och kompetenta hantverkare. Badrummet är en av de viktigare rummen för folk och i genomsnitt investerar man cirka 40-100.000 kr i renovering av sitt badrum. När man ska renovera sitt badrum är det väldigt vikigt att man följer de rådande branschreglerna för våtrum. Ett dåligt utfört tätskikt kan få katastrofala följder i ett badrum så se till att hantverkaren du anlitar har erfoderliga certifieringar för arbete i våtrum.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i September 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Undersöker pris för att i badrum i källare (8 kvm, L-format) m. gjuten grund få tätskick och fuktspärr gjorde. Både badkar och dusch kommer vilja installeras med närhet till varandra.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Jag vill ha hjälp med att byta handfat och blandare i badrummet samt att återställa tre kakelplattor som lossnat där handfatet sitter fast. Kakelplattorna har alltså spruckit och lossnat från väggen. Min tanke är att man återställer väggen bakom och sätter nya kakelplattor och sedan borrar hål för det nya handfatet.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej, jag vill lägga klinkers i badrummet, både golv och väggar. Golvytan är 6 kvadratmeter (212 cm X 290 cm) höjden är 2,4 meter, det är sammanlagt ungefär 30 kvadratmeter. Hur mycket kostar arbetet och hur lång tid tar det?

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Har upptäckt att klinkergolvet i mitt badrum täcker golvbrunnen i duschen på så sätt att det inte går att lyfta upp golvbrunnens insats och rengöra den. Jag behöver därför undersöka möjligheten att renovera ca 50x50cm av golvet för att se till att det går att komma åt golvbrunnen ordentligt i framtiden. Klinker/kaklet är 10x10cm-plattor.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Ny golvmatta på befintlig plastmatta. Toalett, handfat och dusch (ej kabin eller liknande) Ca 2,40x1,20

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej! Vi önskar att två till tre hyllplan kaklas i ett befintligt duschutrymme hörn. Hyllorna ska kunna bära saker så som shampoflaskor och balsam.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Lägga sammanhängande klinkergolv i hall och kök, ca 12 kvm.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.