Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med att bygga badrumet i Stockholm

Att renovera badrum är ofta ett ganska omfattande projekt som kräver god planering och kompetenta hantverkare. Badrummet är en av de viktigare rummen för folk och i genomsnitt investerar man cirka 40-100.000 kr i renovering av sitt badrum. När man ska renovera sitt badrum är det väldigt vikigt att man följer de rådande branschreglerna för våtrum. Ett dåligt utfört tätskikt kan få katastrofala följder i ett badrum så se till att hantverkaren du anlitar har erfoderliga certifieringar för arbete i våtrum.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Hej! Jag har råkat borra hål mellan hallen och mitt badrum så en platta har spruckit och behöver åtgärdas. Vad skulle det kosta att ordna?

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Vi är mitt under en renovering av vårat kök och är i behov av en hantverkare för plattsättning. Objektet som ska kaklas är en köksvägg med måtten Höjd 162 Bredd 240 Djup 60 (med djup menas att kaklet fortsätter på intilliggande vägg fram till bänkskivans främre del).

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Vi har ett garage på ca 20-25 kvm som vi vill lägga klinkers på. Idag är det ett betonggolv där. Vi vill även ta bort den gamla gjutjärnsbrunnen och byta ut den mot en ny och även byta ut den gamla stammen.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Kalking av nyrenoverat kök, arbetet kan börjad tidigast 16/6. Men gärna så tidigt som möjligt efter det.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej, vi ska flytta vårat kök - det kommer då att bli vägg i vägg med vårat lilla badrum (väldigt litet badrum) duschen och toaletten är på den andra sidan dvs sidan som INTE är vägg i vägg med nya köket och väggen som kommer att vara mot det nya köket där sitter handfatet. Tanken är att dra vatten från badrummet till det nya köket, bara genom väggen till diskmaskin och disken (inte andra sidan köket genom golv). Vi kommer då att skada tätskiktet och behöver därför reparera det.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Jag ska lägga ett golv i min hall, ca 5-6 kvm. Klinker eller granitkeramik-plattor.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Väggfästa ett skåp på kakelvägg och montera på skåpluckor skåpets mått:B 120 (60 + 60) D 40 H 100 cm

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.