Register

GRATIS TJÄNST

Bygga badrum i Göteborg

Att renovera badrum är ofta ett ganska omfattande projekt som kräver god planering och kompetenta hantverkare. Badrummet är en av de viktigare rummen för folk och i genomsnitt investerar man cirka 40-100.000 kr i renovering av sitt badrum. När man ska renovera sitt badrum är det väldigt vikigt att man följer de rådande branschreglerna för våtrum. Ett dåligt utfört tätskikt kan få katastrofala följder i ett badrum så se till att hantverkaren du anlitar har erfoderliga certifieringar för arbete i våtrum.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Badrum har idag våtrumstapet och våtrumsmatta. Önskar hjälp att göra tätskiktet inför kakelsättning. Enbart hjälp med tätskiktet

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Behöver hjälp med tätskikt golv och väggar på pyttelitet badrum endast 2 kvadrat. Rör går upp genom golv(se foto) för handfat(syns ej) toastol, och duch. Golv och väggar är spacklade men ett fall till brunn behövs samt tätskikt golv och väggar

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Hej, Jag behöver hjälp med någon som kan sätta tätskikt i min badrum enl bransch regler allt material finns på plats. Behöver hjälp snarast. Våtrumsintyg ska lämnas efter utfört arbete.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Badrum:Laga toalett märke HAFA. Knappen är trasig.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Våtrumsmatta 4 kvm. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Renovering av badrum på 5 kvm. Byte av kakel/klinkers samt möbler. Flytta golvbrunn med hjälp av en av föreningen godkänd firma.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Badrumsrenovering av ca 4-5 kvm stort badrum. Kakel ev våtrumsmatta. Värmeslingor i golvet.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.