Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med att bygga badrumet i Göteborg

Att renovera badrum är ofta ett ganska omfattande projekt som kräver god planering och kompetenta hantverkare. Badrummet är en av de viktigare rummen för folk och i genomsnitt investerar man cirka 40-100.000 kr i renovering av sitt badrum. När man ska renovera sitt badrum är det väldigt vikigt att man följer de rådande branschreglerna för våtrum. Ett dåligt utfört tätskikt kan få katastrofala följder i ett badrum så se till att hantverkaren du anlitar har erfoderliga certifieringar för arbete i våtrum.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  We want help with the bathroom floor tiles, we want to remove the plastic floor tiles and change to ceramic tiles.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Min fru (tror jag) har använt sig utav något vinägerbaserat rengöringsmedel och det har frätit sönder på fågen mellan klinkerserna i duschen. Behöver hjälp med lägga nytt hårdfog mellan plattorna och skrapa bort det gamla. Kan skicka bilder på jobbet.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Jag vill ha hjälp att byta mitt handfat. Jag vill ha hjälp att ta bort det gamla och sätta upp nytt handfat (med kommod). Materialet finns på plats.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Söker plattsättare för renovering av badrum, ska göras v31 (början av augusti) ca 7m^2. Om du kan lägga kakel/klinker och mattor är ett plus.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Behöver hjälp att slutföra mitt kök och det som behövs göras är bredspackla gips/betong vägg och sätta kakel, Jag skulle gjort allting själv, men halvvägs in i arbetet bröt jag handen

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Helrenovering av ett litet badrum på ca, 3 m2.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Fixa ny fog i badrum den gamla har lossnat från vägg, gäller ca, 2-3 m

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.