Register

GRATIS TJÄNST

Bygga badrum i Göteborg

Att renovera badrum är ofta ett ganska omfattande projekt som kräver god planering och kompetenta hantverkare. Badrummet är en av de viktigare rummen för folk och i genomsnitt investerar man cirka 40-100.000 kr i renovering av sitt badrum. När man ska renovera sitt badrum är det väldigt vikigt att man följer de rådande branschreglerna för våtrum. Ett dåligt utfört tätskikt kan få katastrofala följder i ett badrum så se till att hantverkaren du anlitar har erfoderliga certifieringar för arbete i våtrum.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  En del av befintliga laminatgolv ska ersättas med klinker, ca 2. 3 kvm

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Hej, Vi skulle behöva fräscha upp våran källare. Jag har försökt lista lite grovt vad som behöver göras Vore tacksam för kostnadsförslag. //Per Grovingång 17 kvm • Läggning av klinkersgolv • Borttagning av avlopp och vatten för avlopp • Utbyte av radiator Tvättrum (Före detta bastu) 5 kvm • Läggning av klinkersgolv • Kakling av väggar.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Hej! Vi renoverar vår gästoalett. Allt är klart men behöver hjälp med det sista.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Jag har två kakelplattor som är lös i badrumsgolvet, nära golvbrunn.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Hej! Behöver hjälp med att byta tre skadade kakelplattor i badrummet i min bostadsrätt, två är vid duschutrymmet och en är på gipsväggen vid ingången till badrummet. Badrummet är byggt 2015.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Hej! Jag behöver hjälp med att byta tre kakelplattor, de sitter i badrummet på väggen. Har troligtvis allt som behövs för arbetet.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Fogen runt en klinkerplatta i badrummet (från 2017) har spruckit och plattan känns lite lös när man går på den eller knackar på den. Skulle vilja att den satt bättre. Plattan sitter några dm framför toalettstolen.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.