Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med att bygga badrumet i Göteborg

Att renovera badrum är ofta ett ganska omfattande projekt som kräver god planering och kompetenta hantverkare. Badrummet är en av de viktigare rummen för folk och i genomsnitt investerar man cirka 40-100.000 kr i renovering av sitt badrum. När man ska renovera sitt badrum är det väldigt vikigt att man följer de rådande branschreglerna för våtrum. Ett dåligt utfört tätskikt kan få katastrofala följder i ett badrum så se till att hantverkaren du anlitar har erfoderliga certifieringar för arbete i våtrum.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Har en toalett idag som måste omvandlas till RWC toalett. Har en städskrubben med gips mellan toaletten och skrubben som kan användas för syftet även

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Helrenovering av:Tvättstuga (källare) ================================= 230x350cm ny golvbrunn (i bottenplattan). ev.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Ny våtrumsmatta i tvättstuga ca 5 kvm

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Jag har ett hyfsat nyrenoverat badrum där jag behöver byta ut 5 kakelplattor pga att förra ägaren har borrat i dessa för att hänga upp en duschvägg. Det har även borrats mellan fogen på två klinkerplattor i golvet. Kan ni hjälpa mig att byta ut dessa?

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Installation av duschdörrar

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Renovera badrum som byggdes på 1990-talet med kakel på väggarna och plastmatta på golvet. Vill ha klinkergolv och kakel på väggarna och korrekt tätskikt för duschhörna, ny toalettstol och handfat med kran. I badrummet skall det också installeras tvättmaskin och torktumlare.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Önskar montering av ett duschhörn i badrum med utanpåliggande rör. Badrummet har kaklade väggar och plastmatta. (Duschhörn inköpt från cabinex och har levererats).

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.