Register

GRATIS TJÄNST

Bygga badrum i Malmö

Att renovera badrum är ofta ett ganska omfattande projekt som kräver god planering och kompetenta hantverkare. Badrummet är en av de viktigare rummen för folk och i genomsnitt investerar man cirka 40-100.000 kr i renovering av sitt badrum. När man ska renovera sitt badrum är det väldigt vikigt att man följer de rådande branschreglerna för våtrum. Ett dåligt utfört tätskikt kan få katastrofala följder i ett badrum så se till att hantverkaren du anlitar har erfoderliga certifieringar för arbete i våtrum.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Det är en sprucken kakelplatta i badrummet som behöver bytas ut, plattan sitter där väggen möter golvet så det finns en risk att vattnet rinner ut och vidare genom väggen.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Utrivet duschutrymme på ca 1 kvm behöver återställas. Arbetet omfattar bland annat byte/flytt av golvbrunn, återställande av tätskikt och ytskikt i golv och väggar.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Vill byta gjutjärnsbrunn i dusch mot plastbrunn. Vill även byta plastmatta i dusch ca 1x2 m, evt i hela badrummet,då ca 3x3 m. Vill gärna ha samarbete mellan då vvs-are och golvläggare.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  1) Bredda dörröppningen in till badrummet, montera ny bredare dörr (kräver våtrumsbehörighet då en rad väggkakel ska tas bort). Montera ny badrumströskel, rullstolsvänlig. 2) Montera ner duschvägg (en halv, som är väggmonterad) 3) förkorta tvättbänk och montera ner ett vägghängt skåp 4) Ta bort garderober i ett sovrum och del av innerväggen bakom dessa (130 cm lång vägg) och lägga ny tröskel.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Renovering badrum:- Ny brunn och nya utanpåliggande rör - Montering vattenburen handdukstorkare - Montering WC - Montering tvättställ - Montering badkars och blandare - Proppning och avstängning

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Jag vill lägga laminatgolv i köket

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Plattsättare att kolla om vi har fukt i badrummet

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.