Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med ombyggnad i Västerås

En ombyggnad kräver ofta en del planering innan man startar. Arbetet kan komma att kräva bygglov och eventuellt andra tillstånd från kommunen. Den vanligaste ombyggnaden brukar vara att bygga om sitt hus av olika anledningar. Vi kan via vår kostnadsfria tjänst erbjuda er att bli kontaktade av hantverkare i närheten där du bor som kan hjälpa er med er ombyggnad. Är det en ombyggnation av större modell bör man tänka både en eller två gånger om man verkligen ska göra arbetet själv. Det krävs god kunskap tillsammans med mycket tid för att genomföra stora ombyggnader själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Aros stads golv AB

Adress: Wijkmansgatan 7A, VÄSTERÅS
Telefon:

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarstrandens Utvecklings AB

Adress: Box 1088, VÄSTERÅS
Telefon: 086236800

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SVETAK Svealandstak AB

Adress: Friledningsgatan 4, VÄSTERÅS
Telefon: 021811000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Byggare

  Bygga innervägg med en dörr på andra våningen ungefär 3m x 2. 4m. Måla två rum och hall ungefär 30kvm. Måla tvättstuga och sätta bänkskiva.

  Västerås
 • Byggare

  Behöver hjälp med att byta bakstycket (träskivan) på ett städskåp. Standardmått på skåpet, 600 mm bred och 2100 mm hög. Snickaren får köpa hem skivan samt montera.

  Västerås
 • Byggare

  Dubbel carport (alltså plats för två bilar), gärna med vägg på ena sidan. Förråd längst in på ca 25kvm. Ovanvåning med värme/el.

  Västerås
 • Byggare

  Är ett tillbyggt förråd där väggen har rasat in och delar av utsidan tränger sig på. Ser ut som om de gamla brädorna mörknat och släppt.

  Västerås
 • Byggare

  Byte av bänkskiva och stänkskydd i litet vinklat kök. Bänkytan är ca 60 cm djup och 180 cm + 180 cm "L-format" med hål för sink. Just nu så är en del av bänkytan täckt av rostfritt stål ovanför diskmaskinen och till höger om sinken.

  Västerås
 • Byggare

  Reparation av en med lastbil påbackat staket. Grindstolpe av stålrör har gått av behöver svetsas, tre staketstolpar till utav vinkeljärn är böjda. Träreglar mellan stolpar är av.

  Västerås
 • Byggare

  Behöver byta ut en träpelare som håller upp ett tak på en terass då den är rutten längs ner vid träräcke, den har en del detaljer, olika delar. Kan man bara byta den nedersta biten?????

  Västerås

Mer information om

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.