Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med ombyggnad i Linköping

En ombyggnad kräver ofta en del planering innan man startar. Arbetet kan komma att kräva bygglov och eventuellt andra tillstånd från kommunen. Den vanligaste ombyggnaden brukar vara att bygga om sitt hus av olika anledningar. Vi kan via vår kostnadsfria tjänst erbjuda er att bli kontaktade av hantverkare i närheten där du bor som kan hjälpa er med er ombyggnad. Är det en ombyggnation av större modell bör man tänka både en eller två gånger om man verkligen ska göra arbetet själv. Det krävs god kunskap tillsammans med mycket tid för att genomföra stora ombyggnader själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 247 förfrågningar i November 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

TLM Ställningar AB

Adress: N Oskarsgatan 41, LINKÖPING
Telefon: 013356400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Stånga Clean AB

Adress: Ulvåsavägen 12, LINKÖPING
Telefon: 013120434

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGB i Linköping AB

Adress: Jägarvallsvägen 6, LINKÖPING
Telefon: 013213910

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Byggare

  Vi söker en byggare med goda referenser och som är sugen på att bygga ett unikt hus i Linköping. Det kommer byggas av lösvirke av norrländska träkvaliteter. Vi söker en grym byggare med ett bra team och öga för detaljer.

  Linköping
 • Byggare

  Behov av nytt staket på våran baksida, modell högre. Delas med granne, längd ca 15m. Beskriv gärna vad som ingår i offerten, tex bortforsling av gamla staketet, plintar/gjutning, rensning av buskage för åtkomst.

  Linköping
 • Byggare

  Slipning av köksskiva (i ek )pga missfärgning av fukt

  Linköping
 • Byggare

  Lägga golv och bygga tak till altanen

  Linköping
 • Byggare

  I är intresserade av att få hjälp med att byta tak på en lekstuga. - 1,53*2*4,25m yta för råspont, takpapp/takplåt - nya vindskivor Övrigt borde kunna behållas så som "ramvirket" och plåtskivorna. Per Jonsson Orkanvägen 16 582 72 Linköping Tallboda 072-4528479 per. jonsson@xlent. se

  Linköping
 • Byggare

  Lägga laminat golv, fyra rum

  Linköping
 • Byggare

  Byte av vindstrappa, det är en ihopvikbar trästege nu som man viker upp och stänger med en lucka. Ny vindslucka med stege finns på te x Bauhaus. Övre hallen behöver målas (tak och väggar) när vindstrappan är utbytt.

  Linköping

Mer information om

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.