Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med ombyggnad i Malmö

En ombyggnad kräver ofta en del planering innan man startar. Arbetet kan komma att kräva bygglov och eventuellt andra tillstånd från kommunen. Den vanligaste ombyggnaden brukar vara att bygga om sitt hus av olika anledningar. Vi kan via vår kostnadsfria tjänst erbjuda er att bli kontaktade av hantverkare i närheten där du bor som kan hjälpa er med er ombyggnad. Är det en ombyggnation av större modell bör man tänka både en eller två gånger om man verkligen ska göra arbetet själv. Det krävs god kunskap tillsammans med mycket tid för att genomföra stora ombyggnader själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Byggare

  Behov av VVS’are. Borttagning av tvättställ och blandare. Montering av tvättställs-konsoller (borrning i kakel), nytt tvättställ och ny blandare med befintligt vattenlås.

  Malmö
 • Byggare

  Vi behöver sätta in 2 st dörrar där det just nu bara är en öppning i väggen (valv). Vi behöver även öppna upp ett dörrvalv i väggen mellan kök och vardagsrum. Vi bor i en villa.

  Malmö
 • Byggare

  Hej, vi transporterade ett bort ner till Malmö där nu ena benet gått av. Jag har bilder och skulle veta lite om det går att fixa och vad det skulle kosta.

  Malmö
 • Byggare

  Jag ska flytta in till en liten studentlägenhet den 1 februari och vill gärna bygga en loftsäng som endast har fäste i taket. Tanken är att den ska vara 120x200 och att det ska vara som en trappa upp till sängen och inte en stege.

  Malmö
 • Byggare

  Fuktskadad vägg ca 4,5 kvm

  Malmö
 • Byggare

  Byta fönster i 60-talsvilla Limhamn. 8 fullstora, 3 på andra våningen. Vill ha PVC.

  Malmö
 • Byggare

  Vi vill bygga ett uterum på ca. 15-18 kv i anslutning till huset.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.