Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med ombyggnad i Malmö

En ombyggnad kräver ofta en del planering innan man startar. Arbetet kan komma att kräva bygglov och eventuellt andra tillstånd från kommunen. Den vanligaste ombyggnaden brukar vara att bygga om sitt hus av olika anledningar. Vi kan via vår kostnadsfria tjänst erbjuda er att bli kontaktade av hantverkare i närheten där du bor som kan hjälpa er med er ombyggnad. Är det en ombyggnation av större modell bör man tänka både en eller två gånger om man verkligen ska göra arbetet själv. Det krävs god kunskap tillsammans med mycket tid för att genomföra stora ombyggnader själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i Maj 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Byggare

  Byta fönster i 60-talsvilla Limhamn. 8 fullstora, 3 på andra våningen. Vill ha PVC.

  Malmö
 • Byggare

  Vi vill bygga ett uterum på ca. 15-18 kv i anslutning till huset.

  Malmö
 • Byggare

  Vi har ett rum i källaren som är ca 4. 7m x 2. 7m. Det är avdelat med en vägg där ena halvan är ett gamalt badrum med dush, toalett och handfat. Vi vill riva väggen (gips), ta bort badrum inkl klinkers och kakel, lägga cementgolv, spackla lite väggar och måla.

  Malmö
 • Byggare

  Behöver sätta in en ny anordning till vindsluckan. Hållarna som håller upp vindsluckan och stegen har böjts och därmed kan jag inte stänga luckan för stegen tar i.

  Malmö
 • Byggare

  Skjutdörr till skjutdörrsgarderob. En av två lodräta lister behöver monteras på en skjutdörr. Skjutdörren ska sedan monteras och justeras, inklusive ytterligare en skjutdörr (som är monterad).

  Malmö
 • Byggare

  Hej jag behöver hjälp med att bygga upp en Friggebo som kommer med moduler 15 kvm, med isolering och innerväggar i gips Med vänlig hälsning, Carin Green

  Malmö
 • Byggare

  Vi behöver hjälp med att byta ut tre dörrar inne i vår lägenhet. Då de nya dörrarna är något större än våra nuvarande dörrar behöver även karmarna runt dörrarna bytas ut och vi behöver få hjälp med att gångjärnen ska passa.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.