Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med ombyggnad i Stockholm

En ombyggnad kräver ofta en del planering innan man startar. Arbetet kan komma att kräva bygglov och eventuellt andra tillstånd från kommunen. Den vanligaste ombyggnaden brukar vara att bygga om sitt hus av olika anledningar. Vi kan via vår kostnadsfria tjänst erbjuda er att bli kontaktade av hantverkare i närheten där du bor som kan hjälpa er med er ombyggnad. Är det en ombyggnation av större modell bör man tänka både en eller två gånger om man verkligen ska göra arbetet själv. Det krävs god kunskap tillsammans med mycket tid för att genomföra stora ombyggnader själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Byggare

  Handtaget på metallramen på mitt fönster behöver svetsas ihop eller bytas helt.

  Stockholm
 • Byggare

  Hej, Vi har ett hack i parketten som vi skulle vilja åtgärda utan att byta golv samt ett vägguttag som måste spacklas på plats.

  Stockholm
 • Byggare

  Hjälp med slipning av trä-bänkskiva i kök+ olja in. Tätning mellan bänkskiva och kakel i köket samt runt diskho. Laga en hylla/vägg som fallit ner (den har skadat väggen).

  Stockholm
 • Byggare

  1. Ljudisolera taket i vårt sovrum (Man hör stegljud och även till vis del röster) Så jag tänker att man skulle behöva sänka taket och sätta fast det nya taket i ljudbyglar fristående ifrån orginaltaket, fylla mellanrummet med ljudisolerande ull och 2 lager ljudisolerande gipskivor. Täta allt med akustikfog (mellanrum och elementrören.

  Stockholm
 • Byggare

  Laminera en arbetsbänk i köket som är cirka 1,5 m2 samt ta bort en cirka 2,5 m lång fogsträng/lägga ny mellan diskbänk och kakelvägg i köket.

  Stockholm
 • Byggare

  Behöver en (trä)disk för utställning av praliner. Gärna så att man kan ha de inglasade. Mått disk ca 2L x 1. 5B x0. 9H Glaset ska ej gå hela vägen 1. 5L x 1. 3B x 0. 7H och vara öppen på ena långsidan.

  Stockholm
 • Byggare

  Bygga sovalkov:vägg, skjutdörr, gardin. Sätta färdig vägg

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.