Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp och prisförslag för ombyggnad

En ombyggnad kräver ofta en del planering innan man startar. Arbetet kan komma att kräva bygglov och eventuellt andra tillstånd från kommunen. Den vanligaste ombyggnaden brukar vara att bygga om sitt hus av olika anledningar. Vi kan via vår kostnadsfria tjänst erbjuda er att bli kontaktade av hantverkare i närheten där du bor som kan hjälpa er med er ombyggnad. Är det en ombyggnation av större modell bör man tänka både en eller två gånger om man verkligen ska göra arbetet själv. Det krävs god kunskap tillsammans med mycket tid för att genomföra stora ombyggnader själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Bygga & Co i Värnamo AB

Adress: Box 106, Värnamo
Telefon: 0370691125

Medlem av Målaremästarna

Idé - Byggarna i Norrköping AB

Adress: Fjärilsgatan 19, NORRKÖPING
Telefon: 011131290

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Inge Byggare

Adress: Rygatan 4, KARLSTAD
Telefon: 054836422

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Byggare

  Söker reparatör av tre stycken dörrar varav en tätar dåligt vilket bidrar till en kall inomhusmiljö, en har skador efter ett inbrott och en med en automatisk stängningsfunktion som fungerar dåligt.

  Stockholm
 • Byggare

  Behov av nytt staket på våran baksida, modell högre. Delas med granne, längd ca 15m. Beskriv gärna vad som ingår i offerten, tex bortforsling av gamla staketet, plintar/gjutning, rensning av buskage för åtkomst.

  Linköping
 • Byggare

  Färdigställa en takterrass i ett flerfamiljshus på vån 16. Ca 90kvm. Hjälp med att lägga ett trädäck/trall alt klinkers golv för utemiljö.

  Mölndal
 • Byggare

  Vill mura en utegrill, vill även kunna elda ved i grillen inte bara kol. Hjälpa mig med ider och insperation och kanske beställa jag ett jobb.

  Stockholm
 • Byggare

  Fastmontering av rökrör från kamin i uterum. Endast genom ett tak. Rökrörets längd inkl.

  Umeå
 • Byggare

  Hej, skulle vilja få hjälp sätta upp ljuslister i taket med tex led eller spot längst med taket i sovrummet, samt eventuellt en så kallad ljusbox i mitten av taket med spottar, tänkte cirka 1 x 1 i diameter med inbyggda spottar, förstått att inte sådana boxar säljs utan man måste själv bygga, ska inte gå så långt ned kanske typ 10 cm max.

  Stockholm
 • Byggare

  Byte av bänkskiva och stänkskydd i litet vinklat kök. Bänkytan är ca 60 cm djup och 180 cm + 180 cm "L-format" med hål för sink. Just nu så är en del av bänkytan täckt av rostfritt stål ovanför diskmaskinen och till höger om sinken.

  Västerås

Mer information om