Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att montera ny köksinredning i Västerås

En helt ny köksinredning står för många väldigt högt upp på önskelistan. Det är ett stort projekt, både ekonomiskt och arbetsmässigt. Det finns idag en uppsjö av olika tillverkare av kök. Gå igenom noga vad respektive köksleverantör har för sortiment och vad de kan erbjuda er. De flesta tillverkarna kan rita upp ert kök och anpassa köksinredningen precis efter er vilja. När ni har hittat en köksinredning som ni trivs är det dags att montera köksinredningen. Att montera en köksinredning är ett ganska omfattande arbete som kräver en tidsmässigt stor insats. Det kan därför vara smart att ta in offerter för sin köksrenovering från hantverkare. Det som kan vara svårt är att se till att alla köksskåp hamnar helt vertikalt och horisontellt.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Hökåsens Allservice AB

Adress: Aspvägen 26, Västerås
Telefon: 076-000 08 99
Renoveringar inomhus, köksrenoveringar, golvläggning, målning, tapetsering, snickerier mm.

Byggmäster i Mälardalen AB

Adress: Sjöhagsvägen 6b, VÄSTERÅS
Telefon: 0704705600

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Bygg S.S.N Aros Entreprenad AB

Adress: Brandthovdagatan 12, VÄSTERÅS
Telefon: 021128610

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Har ett kvik-kök som är halvt monterat. En del kvar. Yta ca 20 kvm.

  Västerås
 • Köksrenovering

  Flytta två kontakter upp på väggen från nedtill golvet. el till ett skafferi dra kabel från spisen till ugn på ny plats jorda kontakter i köket.

  Västerås
 • Köksrenovering

  Har nyss renoverat mitt kök, men behöver hjälp med att sätta silikonfogar runt bänkskivan och kakel samt zmellan överskåp och kakel. Behöver även hjälp med att sätta taklister och fog högst upp vid täckskivorna i köket. Köket är 3x2 meter stort, L-format kök.

  Västerås
 • Köksrenovering

  Vi ska renovera köket och skulle vilja ha en offert på hur mycket det skulle kosta att anlita er för att kakla väggen vid arbetsbänken. En del kommer vara mellan bänkskiva och väggskåp och en del från bänkskiva upp till tak med en frihängande fläkt. Vill även att det ska gå ut på sidorna och sluta i linje med bänkskivan (det är dom ytorna som är 635*1450mm) Måtten på ytorna är från vänster:

  Västerås
 • Köksrenovering

  Sätta ditt bänkskiva samt stänkpanel

  Västerås
 • Köksrenovering

  Vi önskar byta kakel och sätta upp spiskåpa. Circa 5kvm (vägg som ska kaklas)

  Västerås
 • Köksrenovering

  Behöver hjälp med att ta bort en befintlig köksbänk (två sammansatta delar, totalt ca 3m) och montera dit en ny likvärdig. Den nuvarande köksbänken har en underlimmad disko, samt induktionhäll. induktionshällen ska bevaras och återmonteras.

  Västerås

Mer information om

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.