Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att montera ny köksinredning i Göteborg

En helt ny köksinredning står för många väldigt högt upp på önskelistan. Det är ett stort projekt, både ekonomiskt och arbetsmässigt. Det finns idag en uppsjö av olika tillverkare av kök. Gå igenom noga vad respektive köksleverantör har för sortiment och vad de kan erbjuda er. De flesta tillverkarna kan rita upp ert kök och anpassa köksinredningen precis efter er vilja. När ni har hittat en köksinredning som ni trivs är det dags att montera köksinredningen. Att montera en köksinredning är ett ganska omfattande arbete som kräver en tidsmässigt stor insats. Det kan därför vara smart att ta in offerter för sin köksrenovering från hantverkare. Det som kan vara svårt är att se till att alla köksskåp hamnar helt vertikalt och horisontellt.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Hi, We are planning to renovate our kitchen, and we are buying stuff from IKEA. Here in this link :https://drive. google. com/file/d/1UvLC8VcwIqU-iSJ82VdLVZSgOpXuonDs/view?usp=sharing You can see the kitchen map and the stuff to install.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Vi skulle vilja byta bänkskiva i en bostadsrätt. Bänken är cirka 4meter lång. Vad skulle det installation kosta?

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Vill lacka om mina köksluckor. Underskåp 440cm. Högskåp 2m x 1 meter.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Jag vill lacka om alla skåpsluckor i en mörkare gröngrå färg. 10 skåpsluckor och 5 lådor. Även passbitar önskas lackeras.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Behöver följande:-Montering av köksskåp och bänkskiva -Beskäring av bänkskiva -Installation av 4 nya eluttag -Kakla vägg -Installation av vitvaror

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Byte av bänkskiva i kök. Längd 3m, bredd 62cm. Plats för spishäll och diskho.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Hej, vi ska flytta till en ny produktion i slutet av mars men tycker inte on det vita kakel (backsplash) i köket under köksskåpen. Går det att byta ut dessa och sätta på nya eller sätta på de nya kakel direkt ovanpå de vita. Eller har ni andra förslag på hur jag kan åtgärda detta?

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.