Register

GRATIS TJÄNST

Montera köksinredning i Göteborg

En helt ny köksinredning står för många väldigt högt upp på önskelistan. Det är ett stort projekt, både ekonomiskt och arbetsmässigt. Det finns idag en uppsjö av olika tillverkare av kök. Gå igenom noga vad respektive köksleverantör har för sortiment och vad de kan erbjuda er. De flesta tillverkarna kan rita upp ert kök och anpassa köksinredningen precis efter er vilja. När ni har hittat en köksinredning som ni trivs är det dags att montera köksinredningen. Att montera en köksinredning är ett ganska omfattande arbete som kräver en tidsmässigt stor insats. Det kan därför vara smart att ta in offerter för sin köksrenovering från hantverkare. Det som kan vara svårt är att se till att alla köksskåp hamnar helt vertikalt och horisontellt.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     650 förfrågningar i Oktober 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Jag vill byta min bänkskiva som nu är i trä till ett stenliknande material på grund av fuktskada i den nuvarande bänkskivan. Ca. 6m bänkskiva.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Behöver 11 köks luckor, 1 skafferi lucka samt 6 bestick luckor lackerade. Har även 3 slätta Innerdörrar som jag gärna vill ha målade

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Slipa och olja köksbänk, 365 x 60 cm

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Byta bänkskiva i kök till bänkskiva som ser ut som sten- eller betong, kan vara plats/komposit så länge det är slittåligt och hyfsat prisvärt. Befintlig bänkskiva:ca 3,5m lång och ca 60cm bred (ca 2,25kvm), lackad trä.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Vill måla om köksluckorna till en annan nyans 4 stora lådluckor 2 st avlång luckor 5 smal lådluckor 1 smal under ugnen låda för ugnsformer Luckorna har mönster

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Hej! Vår spis har börjat att surra, går det att laga?Min svärmors spis (Bosch) behöver också lagas, bara en platta funkar.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Vill byta fläkt. Problemet är att jag inte får loss kryddhyllan över rörsystemet. Finns inga skruvae i sidoskåpen som den sitter fast i.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.