Register

GRATIS TJÄNST

Montera köksinredning i Göteborg

En helt ny köksinredning står för många väldigt högt upp på önskelistan. Det är ett stort projekt, både ekonomiskt och arbetsmässigt. Det finns idag en uppsjö av olika tillverkare av kök. Gå igenom noga vad respektive köksleverantör har för sortiment och vad de kan erbjuda er. De flesta tillverkarna kan rita upp ert kök och anpassa köksinredningen precis efter er vilja. När ni har hittat en köksinredning som ni trivs är det dags att montera köksinredningen. Att montera en köksinredning är ett ganska omfattande arbete som kräver en tidsmässigt stor insats. Det kan därför vara smart att ta in offerter för sin köksrenovering från hantverkare. Det som kan vara svårt är att se till att alla köksskåp hamnar helt vertikalt och horisontellt.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Vi vill lämna in våra köksluckor för om-målning. Det gäller 7 lådfronter, 2 luckor, 1 skåpsmodul (som håller kylen) och 2 golvlister.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Har 10 st köksluckor o 5 st lådor som son jag vill ha lackade.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Montera väggskåp i köket 8 skåp Ikea metod

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Lackering av köksluckor. Målning av köksluckor. Ny nyans på mina luckor i köket.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Jag vet inte ens om jag har kommit rätt, men vi har ett problem som måste lösas innan 1:a november i år! Vi har flyttat in till vår bostadsrätt för lite mer än 2 år sedan i Länsmansgården. I samband med renoveringen så limmade hantverkare fast vår kryddhyllan och dessutom inspektions lucka (en träplanka?) igenbommad och vid ventilations besiktning som gjordes så kunde INTE de komma åt detta.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  En diskmaskin Bosch modell nr SPU40E42SK (begagnad, inte ny) Det behövs ett droppskydd. Plus att det måste installeras ett vägguttag bakom maskinen. Dessutom vill jag ha ett vägguttag i hallen på andra sidan av väggen.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Montera nya luckor, täckskivor och socklar på gammalt Ikea Faktum-kök. Även nya lister, ny spis, ny kyl och frys. Radhus, Slätvarsgatan (Frölunda).

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.