Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att montera ny köksinredning i Göteborg

En helt ny köksinredning står för många väldigt högt upp på önskelistan. Det är ett stort projekt, både ekonomiskt och arbetsmässigt. Det finns idag en uppsjö av olika tillverkare av kök. Gå igenom noga vad respektive köksleverantör har för sortiment och vad de kan erbjuda er. De flesta tillverkarna kan rita upp ert kök och anpassa köksinredningen precis efter er vilja. När ni har hittat en köksinredning som ni trivs är det dags att montera köksinredningen. Att montera en köksinredning är ett ganska omfattande arbete som kräver en tidsmässigt stor insats. Det kan därför vara smart att ta in offerter för sin köksrenovering från hantverkare. Det som kan vara svårt är att se till att alla köksskåp hamnar helt vertikalt och horisontellt.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Byte av fronter till utdragslådor och överskåp i kök (Vedum snickerier) samt byte av utdragslåda under diskbänk, diskmaskinsfront och byte av socklar. Totalt 6 stora utdragslådor och 6 små utdragslådor, samt 13 höger/vänster hängda luckor.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Färdigställa Ikea kök. 2. 3m x 2. 65m x 1. 7m Stommarna är färdiga men skall monteras på skena samt göra färdigt hyllor, lådor och fronter. Bänkskiva skall monteras.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Behöver hjälp med montering av 4 st överfalsade köksluckor. Vi har köpt ledgångjärn som vi vill använda, men det blir inte riktigt bra. Går nog väldigt fort för någon som kan :)

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Vi vill byta ut vår lilla diskmaskin (bredd 45 cm, ej integrerad) mot en ny som är 60 cm bred. För att få plats med den nya behöver vi ersätta besticklådorna bredvid med smalare lådor. Vi behöver hjälp med hela hantverket och även med var vi kan hitta lämplig "lådhutsch" att ersätta den gamla med.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Har fått problem med en spotlight i vårt kök. Den har lagt av och jag har bytt lampa utan framgång. Lamporna sitter infällda i en liten ”låda” som sitter fast i taket.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Hej, Vi planerar att renovera vårat kök nu till våren och önskar en offert på var det skulle kosta. Skulle primärt vilja ha jobbet på löptimmar istället för fastpris men få ungefär hur många timmar vi pratar om. Det avser att ta bort ca 60 cm på en innervägg betongvägg på varsin sida av en dörr för att få en mer öppen planlösning.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Foliera skåpluckor och lådfronter. Ev sätta dit nya handtag.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.