Register

GRATIS TJÄNST

Montera köksinredning i Malmö

En helt ny köksinredning står för många väldigt högt upp på önskelistan. Det är ett stort projekt, både ekonomiskt och arbetsmässigt. Det finns idag en uppsjö av olika tillverkare av kök. Gå igenom noga vad respektive köksleverantör har för sortiment och vad de kan erbjuda er. De flesta tillverkarna kan rita upp ert kök och anpassa köksinredningen precis efter er vilja. När ni har hittat en köksinredning som ni trivs är det dags att montera köksinredningen. Att montera en köksinredning är ett ganska omfattande arbete som kräver en tidsmässigt stor insats. Det kan därför vara smart att ta in offerter för sin köksrenovering från hantverkare. Det som kan vara svårt är att se till att alla köksskåp hamnar helt vertikalt och horisontellt.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Montering 4 st 60 x60 underskåp kök IKEA med lådsatser. Monteras två och två med bänkskivor som måste sågas till. Både sektionerna med sockel.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Jag har precis renoverat köket men då diskmaskinen inte kom i tid, återstår installation av denna. Diskmaskinen är från Ikea och lucka behöver också monteras på. Jag behöver få jobbet gjort under första veckan i januari.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Har beställt köksystem från Ikea och behlver montering hjälp. Den 4. e januari

  Malmö
 • Köksrenovering

  Byte av diskbänk i litet kök i lägenhet. Bänkskivan ska sågas och gamla diskhon ska lyftas ut. Nya diskbänk med integrerad ho ska installeras.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Kommer i närtid flytta in i en lägenhet byggd i början av 50-talet med originalkök som jag vill varsamt renovera. Detta innebär bla att diskbänken måste höjas ett par cm för att jag ska kunna förbereda för diskmaskin.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Jag vill i ett mindre originalkök på ca 10 kvm, i ett flerfamiljshus byggt 1944, installera en ny gasspis och en liten golvdiskmaskin (vilket kommer kräva en del snickeri) samt ta bort en plastmatta och få trägolvet under slipat.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Renovering av kök. Montering, installation av nya luckor och skåp från Ikea, såga till bänkskiva utifrån mått, stänkpanel, planmontera diskho, sätta spottar.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.