Register

GRATIS TJÄNST

Montera köksinredning i Malmö

En helt ny köksinredning står för många väldigt högt upp på önskelistan. Det är ett stort projekt, både ekonomiskt och arbetsmässigt. Det finns idag en uppsjö av olika tillverkare av kök. Gå igenom noga vad respektive köksleverantör har för sortiment och vad de kan erbjuda er. De flesta tillverkarna kan rita upp ert kök och anpassa köksinredningen precis efter er vilja. När ni har hittat en köksinredning som ni trivs är det dags att montera köksinredningen. Att montera en köksinredning är ett ganska omfattande arbete som kräver en tidsmässigt stor insats. Det kan därför vara smart att ta in offerter för sin köksrenovering från hantverkare. Det som kan vara svårt är att se till att alla köksskåp hamnar helt vertikalt och horisontellt.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Renovera en kokvrå, byta en minikök, riva de gamla och montera nya skåp och ny köksfläkt. Arbete skulle vara utförd v26-v27. Jag har inte köpt något minikök än, ingen skåp heller - det är du som bestämmer vilka storlekar passar bäst.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Lägga stora kakelplattor mellan högskåp och underskåp i ett helrenoverat nytt kök. Kakelplattor är 118cm x 58cm. Måste anpassas.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Vi ska få en ny bänkskiva installerad och inför det behöver vi montera bort nuvarande bänkskiva, vasken, några hyllor och få bort gammal silikon.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Riva gamla kök och sätta dit ny kök.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Riva ner köket och montera nytt kök.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Jag vill få bort en köksö ur vår nya lägenhet (för att få plats med matbord). Den ser ut att bara stå på golvet, men jag kan inte rubba den själv. Den har en stor granitlilknande skiva.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Installera Ikea kök , med VVS och el .

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.