Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att montera ny köksinredning i Stockholm

En helt ny köksinredning står för många väldigt högt upp på önskelistan. Det är ett stort projekt, både ekonomiskt och arbetsmässigt. Det finns idag en uppsjö av olika tillverkare av kök. Gå igenom noga vad respektive köksleverantör har för sortiment och vad de kan erbjuda er. De flesta tillverkarna kan rita upp ert kök och anpassa köksinredningen precis efter er vilja. När ni har hittat en köksinredning som ni trivs är det dags att montera köksinredningen. Att montera en köksinredning är ett ganska omfattande arbete som kräver en tidsmässigt stor insats. Det kan därför vara smart att ta in offerter för sin köksrenovering från hantverkare. Det som kan vara svårt är att se till att alla köksskåp hamnar helt vertikalt och horisontellt.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Hej, vi har ett kök på 5 kvadratmeter som vi behöver hjälp med. Ej total renovera utan byta ut samt installera följande:- Ugn och spis till Induktionshäll samt inbyggd ugn - Inbyggd Diskmaskin - Inbyggd Tvättmaskin - Vattenfelsbrytare - Bänkskiva i Ek - Diskho samt blandare - Kakla - Ev Inbyggd Kyl / frys Mvh, Peter

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Vi har ett kök på ca 6 kvm. Köket är i en L-form med totalt ca 5 m (3m åt ena hållet och 2 m åt andra) bänkskiva. Vi vill nu renovera köket utan att slänga ut allt.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Önskar få en prisuppskattning för att byta bänkskiva och installera diskho i kök. Köket är ett marbodalkök i vinkel, enkel standard i nybyggd lägenhet från 2012. Nuvarande bänkskiva är i laminat och diskhon är förlängd med bänkskiva i metall, så en del av bänkskivan är i metall.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Byta kakel Kök. ta bort de gamla och montera nytt. 2,6 kvm

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Hej! Jag har en liten lägenhet på Kungsholmen på 37,5 kvm där jag vill renovera köket. Jag är intresserad av att någon kommer ut och räknar på vad det skulle kosta.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Renovering av ett mindre kök (ca 8 kvm). Renoveringen avser ett mindre kök där ett nytt IKEA-kök (inkl. tvättmaskin) ska installeras.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Jag skulle behöva hjälp att kakla mitt kök, ca 2,5-3 kvm.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.