Register

GRATIS TJÄNST

Montera köksinredning i Stockholm

En helt ny köksinredning står för många väldigt högt upp på önskelistan. Det är ett stort projekt, både ekonomiskt och arbetsmässigt. Det finns idag en uppsjö av olika tillverkare av kök. Gå igenom noga vad respektive köksleverantör har för sortiment och vad de kan erbjuda er. De flesta tillverkarna kan rita upp ert kök och anpassa köksinredningen precis efter er vilja. När ni har hittat en köksinredning som ni trivs är det dags att montera köksinredningen. Att montera en köksinredning är ett ganska omfattande arbete som kräver en tidsmässigt stor insats. Det kan därför vara smart att ta in offerter för sin köksrenovering från hantverkare. Det som kan vara svårt är att se till att alla köksskåp hamnar helt vertikalt och horisontellt.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  1. Önskar detta gjort snarast möjligt. 2.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Lådhurts under diskbänk behöver bytas ut. Mått:bredd o djup 60x60 cm höjd utan sockeln 71,5 cm

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Vi har en köksbänkskiva i ek som inte är slipad och oljad på flera år och behöver just slipas och oljas. Den har flera fläckar.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Önskar offert för lackering av luckor + målning av köksstommar i valfri NCS kulör i kök av storlek small/medium. Antal luckor:Liten lucka (lägre än 130 cm):

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Eventuellt bygga om ett kök med nuvarande 1 1/2 vägg + köksö till ett U-format 3-väggarskök med köksö om möjligt (+ montering av ny bänkskiva). Annars byta ut ett skåp mot diskmaskin och vinkyl samt montering av underskåp under köksö + byte av bänkskiva.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Byta bänkskivor i kök inklusive ny diskho, blandare + inkoppling av vatten och avlopp.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Plattsättning kök ovanför bänkskiva, totalt 2 kvm. 5 innerhörn, 2 ytterhörn 6 kantiga plattor Fast pris exkl moms önskas

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.