Register

GRATIS TJÄNST

Montera köksinredning i Stockholm

En helt ny köksinredning står för många väldigt högt upp på önskelistan. Det är ett stort projekt, både ekonomiskt och arbetsmässigt. Det finns idag en uppsjö av olika tillverkare av kök. Gå igenom noga vad respektive köksleverantör har för sortiment och vad de kan erbjuda er. De flesta tillverkarna kan rita upp ert kök och anpassa köksinredningen precis efter er vilja. När ni har hittat en köksinredning som ni trivs är det dags att montera köksinredningen. Att montera en köksinredning är ett ganska omfattande arbete som kräver en tidsmässigt stor insats. Det kan därför vara smart att ta in offerter för sin köksrenovering från hantverkare. Det som kan vara svårt är att se till att alla köksskåp hamnar helt vertikalt och horisontellt.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i April 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Har ett litet funkis kök:ca 2,5m mot 1 vägg med arbetsbänk, diskho och gas spis/ugn. Och 2,5m till mot en annan vägg (gång emellan) med kyl/frys, arbetsyta och förvaring.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Vi planerar en mindre köksrenovering där vi vill byta ut köksskåp och bänkskivor, installera en ny diskho, ersätta diskmaskinen med en tvättmaskin och minska storleken på kökets arbetsbänk från cirka 2,5 meter till ungefär 2 meter. Vi söker förslag från hantverkare för detta projekt.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Jag behöver hjälp med att kakla ca. 4 kvm. längs väggen i köket.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Montering av front på integrerad diskmaskin.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Nedmontering del av litet kök. Spis, 3 bänkskåp, ett överskåp. Diskho och bänkskiva och mosaik ska bort.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Hej Jag har beställt kök från ikea men vi vill inte beställa måttbeställd bänkskiva då leveransen är för lång. Så vi behöver någon som kan skära i för plats av 60 cm diskho och 60 cm induktionshäll enbart.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Vi har ett kök från Kvik som är från 2004. På två av köksluckorna börjar folien lossna på luckans överkant. Min fråga är om det är möjligt att renovera och lacka om endast dessa två luckor i samma kulört som de övriga?

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.