Register

GRATIS TJÄNST

Montera köksinredning i Stockholm

En helt ny köksinredning står för många väldigt högt upp på önskelistan. Det är ett stort projekt, både ekonomiskt och arbetsmässigt. Det finns idag en uppsjö av olika tillverkare av kök. Gå igenom noga vad respektive köksleverantör har för sortiment och vad de kan erbjuda er. De flesta tillverkarna kan rita upp ert kök och anpassa köksinredningen precis efter er vilja. När ni har hittat en köksinredning som ni trivs är det dags att montera köksinredningen. Att montera en köksinredning är ett ganska omfattande arbete som kräver en tidsmässigt stor insats. Det kan därför vara smart att ta in offerter för sin köksrenovering från hantverkare. Det som kan vara svårt är att se till att alla köksskåp hamnar helt vertikalt och horisontellt.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Byta bänkskiva + disko/blandare kök

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Hej, I would like to get the quote for removing the old Köksfläktar and installing a new one similar to this https://www. bauhaus. se/spiskapa-franke-classic-1221a-10-60-vit. Mvh

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Hej! Jag köpte en lägenhet med ett nyrenoverat kök (aldrig använt). Behöver en certifierad hantverkare som kan kolla installationen för att se att den är korrekt (det är den inte) och som kan åtgärda det som behövs.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Luckan till ett hörnskåp ( Ikea) har lossnat. Tror man behöver spackla de gamla hålen eller byta hela fästsidan ( vetter mot sopskåpet under diskbänk)

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Vi skulle önska ta bort den gamla bänkskivan och montera en ny trä bänkskiva samt ny diskho.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Vi har köpt 11 kökslådor till ett TibroKök som vi behöver hjälp med att sätta in i befintliga köksstommar. Stommarna saknar delvis förborrade skruvhåll där skenorna ska sitta. Detta är huvudskälet till att vi behöver hjälp med monteringen.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  I need install dishwasher in my kitchen. Only installation no remove. Pipe line already is there.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.